Голям късмет за една зодия в хороскопа за 26 февруари


Голям късмет за една зодия в хороскопа за 26 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Започваме седмицата много снежно, а ето какво вещаят звездите за този понеделник.

Овен

Днес стойте далеч от хора, които искат да ви въвлекат в ролята на арбитър. Може да се почувствате поласкани, но рано или късно участието ви в спора ще ви излезе скъпо.

Телец

Не се прехласвайте по обещания и приятни емоции, които ви карат да се чувствате единствени. Не забелязвате огромен подводен камък. Бъдете нащрек!

Близнаци

Денят ще ви представи човек, когото бихте искали да спечелите на своя страна. Обикновените прийоми няма да ви помогнат. Пригответе се да положите повече усилия. Преди всичко бъдете искрени.

Рак

Денят ще ви изправи пред предизвикателство и ще сте на ръба да се откажете. Не го правете – пътят няма да е лесен и кратък, но резултатът ще си заслужава.

Лъв

Сега трябва да имате повече доверие на другите. Нека това бъде своеобразен изпит за вашата преценка за хората от обкръжението ви, но не ги съдете прекалено строго.

Дева

Денят ще насочи вниманието ви към онези акценти, които са истински важни. Това, че сте ги пренебрегвали не означава, че не трябва да се спрете и да им отделите нужното внимание. Нищо, че ви е неприятно.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама