Големият Таро хороскоп за ОКТОМВРИ 2024 за всяка зодия


Големият Таро хороскоп за ОКТОМВРИ 2024 за всяка зодия
Снимка: iStock

Научете какво ви чака през октомври 2024 според вашата Таро карта за този месец и зодията ви.

Овен

Таро карта: Крал на жезлите

Този месец е за страстта, която изпитвате към себе си, живота, който живеете в момента, и хората около вас. Ще придобиете по-дълбоко разбиране и признателност за връзките, които споделяте. С Краля на жезлите вие ​​разкривате тайни и разрешавате мистерии, които ще ви помогнат да се ориентирате по-добре във взаимоотношенията си с хората около вас, както и във връзката, която имате със себе си. Не забравяйте, че има причина да сме привлечени от определени хора. Това ще започне да има повече смисъл с Новолунието и частичното слънчево затъмнение на 2 октомври, променяйки начина, по който се ориентирате в интимността и връзките. Ще разберете, че имаме много повече общи неща с всички останали, отколкото си мислим. Открийте тази обща черта и оставете това да бъде торът за стимулиране на растежа. С пълнолунието, което се случва във вашия знак на 17 октомври, тази страст ще придвижи отношенията ви към много по-дълбока връзка.

Телец

Таро карта: Пет жезли

Може да започнете да виждате недостатъците, за които не сте знаели, че са там в началото (или може би сте виждали червените знамена, но невежеството е блаженство). Това беше подчертано от Венера, която се противопоставя на вашето слънце в края на септември, което ще продължи до 17 октомври. До този момент може да откриете, че сте съгласни все по-малко с другия човек, което ви кара да се съсредоточите повече върху оплакванията си, отколкото върху нещата, които някога сте обичали и уважавали в него в началото. Техните нужди и ценности може да са в противоречие с вашите собствени по начин, който ви се струва, че може да няма компромис. Има оставащ неизречен въпрос дали тази връзка е трябвало да продължи или не. От вас и другия човек зависи да решите дали тази връзка е нещо, за което си струва да се борите. Но не забравяйте да дадете приоритет на физическото и психическото си здраве, защото този конфликт може да ви причини голям стрес. Ако със стреса не се справяте здравословно, той може да ескалира напрежението и допълнително да ви раздели. Но Петте жезли служат като напомняне, че това не трябва да е сценарий срещу тях. Трябва да сте двамата срещу проблема. Напрежението може да започне да намалява по-близо до края на месеца, но всичко зависи от това как и двамата решите да се справите с този конфликт. Ако и двамата не желаете да играете в един отбор, вероятно е най-добре да се разделите.

Вижте още: Страх №1, който всяка зодия трябва да преодолее, за да успее

Близнаци

Таро карта: Четворка жезли

Първо, Новолунието и частичното затъмнение на 2 октомври може да ви вдъхновят да изследвате ново хоби, което е съсредоточено около общността и събиранията. С Четворката жезли може да изпитате чувство за принадлежност към тази общност. Октомври е за намиране на вашия дом далеч от дома, Близнаци. И докато свиквате с тази нова среда, трябва лесно да се свързвате с хората около вас. Може да откриете, че създавате нови приятели, докато се свързвате по споделени интереси и страсти. И точно когато най-малко го очаквате, потенциален нов любовен интерес може да се появи в живота ви през това време. Когато го срещнете, това може да е един от онези моменти, когато нито един от вас не е могъл да предвиди да открие другия. Ако не е романтично, това може да означава платонична връзка, която е наистина специална.

Рак

Таро карта: Кралица жезли

Може да откриете, че октомври е доста романтичен месец. Ако сте във връзка или разговаряте с някой нов, може да откриете, че между вас двамата има голяма доза страст. Всичко е вълнуващо този месец. Ако не, тогава октомври ще бъде романтичен в смисъл, че това е месец, който ще романтизирате и ще си спомняте с нежност. Ще се почувствате почти като филм, който искате да гледате за първи път отново и отново. Новолунието и частичното слънчево затъмнение на 2 октомври може да предизвикат промяна в ролите ви в рамките на вашето семейство или група близки приятели. Това ще бъде пълен със събития месец, изпълнен предимно с върхове и от време на време спадове, но с вашата силна система за поддръжка до вас няма за какво да се тревожите. Тъй като Венера се движи през вашия 5-ти дом до 17 октомври, това ще бъде време, когато ще се чувствате доволни и заобиколени от тези, които обичате и цените най-много. Може да откриете, че въплъщавате енергията на Кралицата жезли, действайки като център на всички социални взаимодействия, като събирате добра компания и отделяте време за хората, на които държите най-много.

Лъв

Таро карта: Кралица на чашите

Този месец може да се окажете в много по-съзерцателно настроение от обикновено. Винаги сте в движение, заети сте, постоянно сте заобиколени от добра компания и добри моменти. Една от най-милите ви черти е, че винаги имате добра история за разказване. Този месец обаче може да откриете, че темпото се забавя за първи път от известно време. С Кралицата на чашите темата на този месец е лично размишление и съзерцание. С наближаването на края на годината може да откриете, че дълбоко размишлявате върху изминалата година. Анализиране на изборите, които сте направили, и преживяванията, които сте имали, които са ви довели до този момент, и разбиране как тази година ви е оформила. Но понякога това може да стане трудно за вас. Ако сте правили грешки и сте наранявали хора, на които сте се интересували, изглежда, че съжалението, което сте се опитали да изпреварите, ви настига. Ще трябва да отговорите на някои неща в себе си. Този месец е за това да бъдете честни със себе си и да решите какъв човек ще продължите напред. След това, наближавайки втората половина на октомври, Венера ще повлияе на вашия 5-ти дом, засягайки потенциални романи. Независимо дали сте необвързани и разговаряте с някого, или сте във връзка в момента, това може да ви повлияе да работите върху себе си, за да бъдете не само по-добър приятел или любовник, но и да израснете за себе си.

Вижте още: 3 зодии с естествени сили да лекуват другите

Дева

Таро карта: Десет жезли

Този месец ще бъде продължение на темите, започнати през септември. Напоследък се оказвате по-фокусирани върху бъдещето, след като прекарвате голяма част от времето си, чувствайки се изгубени и без посока. Това, което е малко по-различно за този месец обаче, е, че може да откриете, че първоначалната страст и устрем, които сте впрегнали през септември, започват малко да се забавят. Започнахте ударно с Новолунието на 2 септември, но началото на октомври може да ви се стори по-тежко. Десетте жезли показват, че сте обременени с багаж, който може да забави напредъка и инерцията ви нагоре. Бъдете внимателни, не позволявайте на този негативен глас да ви накара да самосаботирате напредъка, който сте постигнали през септември. Неизбежно ще срещнете неравности по пътя, но приемете тези предизвикателства като знак за желанието ви да растете, а не като знак да се откажете. Десетте жезли могат да се тълкуват и като бремето на надеждата, последвано от разочарование. Колкото повече отчаяно искаме конкретен резултат, толкова повече егото ни страда, когато не постигнем тези цели. Но не забравяйте, че 90% от живота е просто да се покаже, докато останалите 10% вършат работата. Вече сте свършили по-голямата част от работата, като просто се появявате всеки ден. По-голямата част от хората дори не се появяват. Просто се отказват. Ако търсите уверение от Вселената, че сте на прав път, не търсете повече от затъмнението на 2 октомври, което ще повлияе на вашия 2-ри дом на парите. Възможни са неочаквани финансови печалби. Тази печалба трябва да ви даде насърчението, от което се нуждаете, за да продължите да се борите и никога да не се отказвате. През по-голямата част от този месец ще бъдете в ментална битка напред-назад с онази част от вас, която иска да продължи, и тази, която иска да се откаже.  Можете да спечелите тази битка, като си кажете да обичате процеса, предизвикателството и пътуването.

Везни

Таро карта: Десет чаши

В началото на този месец затъмнението на 2 октомври във вашия знак ще насърчи променящи се перспективи по отношение на вашите лични системи от вярвания и духовност. В началото може да започнете да забелязвате странни преживявания или щастливи случайни срещи (като например да мислите за някого и след това да чуете от него или да мислите за любима песен, която ви напомня за значим момент от живота ви и след това да я чуете по радиото) и не го приемайте като нещо повече от просто съвпадение. Въпреки това, когато започнете да прегръщате това духовно пробуждане, тези съвпадения ще започнат да имат повече смисъл, докато се научите да свързвате точките. Знайте, че тези синхроничности, които може да срещнете, служат на цел, която ще ви помогне в пътуването ви на растеж. С Десетте чаши, това пробуждане и знаците, които Вселената ви изпраща, може да се отнасят до семейния ви живот и да усетите вашата лична пълнота. Ще откриете, че преоценявате какво наистина има значение в живота. Вместо повърхностни занимания, на които липсва смисъл и значение, ще осъзнаете, че нещата, които сте смятали за важни за вас, нямат значение в голямата схема на живота. Това, което наистина има значение, са семейството и приятелите. Десетте чаши рисуват здравословна картина и символизират важността на цененето на нещата, които имат значение.

Вижте още: 4 зодии, които искат да се отнасят с тях като с принцеси

Скорпион

Таро карта: Три пентакли

Темата на октомври за вас е създаването на промяната, която искате да видите в света. И с Трите пентакли, които присъстват във вашето четене, ще откриете, че се захващате за работа в преследване на това. Може да откриете, че установявате цели и изработвате ясна карта за постигането им. Не се страхувайте да бъдете директни. Има силно влияние, което ще постави дискусиите и силната комуникация на фокус. Вашите думи и действия ще бъдат най-добрите ви инструменти. Кажете точно какво имате предвид, не се заобикаляйте. Останете ясни и твърди. И с Венера във вашия знак до 17 октомври, вашата директност ще катализира много взаимноизгодни социални връзки, където сте вдъхновени да правите глупости. Тройката пентакли също насърчава сътрудничеството и работата в екип за постигане на колективна цел. Много от хората около вас ще бъдат вдъхновени от вашия стремеж да създадете положителна промяна и въздействие върху света и ще се присъединят към вас в тази мисия. Това е идеално, защото всеки от тези, с които изберете да се присъедините, ще има различна сила и област на опит, които да сложите на масата, като по този начин създаде по-силна и по-сплотена единица. До края на месеца ще сте на път да създадете промяната, която искате да видите, и да предоставите на света нещо необходимо и стойностно.

Стрелец

Таро карта: Два меча

Като цяло, октомври ще бъде емоционално изобилен месец за вас, изпълнен с чувство на вътрешно удовлетворение, което отразява външния ви свят. Ако животът е бил хаотичен през последните няколко месеца, тогава октомври е за възстановяване на мира и баланса. Тази тема ще започне да придобива повече смисъл на 9 октомври, когато вашата управляваща планета, Юпитер, започне своята ретроградност, оказвайки влияние върху вашия 7-ми дом на партньорство. Това може да означава, че някой, с когото някога сте били много близки и оттогава сте загубили връзка поради несъгласия, недоразумения или просто противоречиви графици и приоритети, се връща в живота ви. Имате своите причини защо смятате, че е най-добре и двамата да поемете по различни пътища и въпреки че в началото беше трудно, вие се научихте да го приемате и да продължите напред. Но с връщането им в живота ви възниква въпросът дали нещата са се променили или не и дали най-накрая можете да сключите мир и да възродите любовта, която и двамата сте споделяли преди. В началото може да се колебаете да се ангажирате, избирайки да действате предпазливо и да защитите сърцето си, но на 18 октомври Венера носи със себе си положителна енергия, която стимулира любовта, приемането и прошката. Вие и този човек сте имали достатъчно време по време на вашата раздяла, за да помислите истински за миналото и да се поучите от него. Сега, след като сте се събрали отново, вие двамата може най-накрая да можете да загърбите различията и егото си, за да имате смислен и продуктивен сърдечен разговор. И след като и двамата разрешите различията си, и двамата ще откриете, че се връщате към старите рутини, сякаш не е минало време. И дори и двамата да сте съгласни, че е най-добре просто да продължите живота си поотделно, няма да имате обиди и двамата ще можете да намерите края. Като цяло, докато вашият месец е изпълнен с любов във всяка област, тази връзка ще бъде най-дълбокият аспект на октомври за вас.

Козирог

Таро карта: Четворка чаши

Както е посочено от Четворката чаши, този месец не ви притесняват глупостите. Ако другите хора искат да бъдат глупави, това не е ваш проблем. Това мислене ще ви помогне да преминете през първата половина на октомври и да останете фокусирани върху най-важното. Това време ще бъде невероятно натоварено за вас. Не можете да намерите място за глупости, дори и да опитате, толкова сте заети. Този път може да е малко напрегнат, но може да се окажете ободрени от предизвикателството. Имайте предвид обаче, Четворката чаши е напомняне да дадете приоритет на отделянето на време за релаксация, глътка въздух и освобождаване от стреса, защото прегарянето е последното нещо, което искате. През това време, независимо дали го осъзнавате или не, вие полагате усилия и поставяте солидни основи, за да можете напълно да преминете от миналото и да прегърнете новия си живот. С други думи, сега ще работите здраво и ще купонясвате още повече до края на месеца. Ще се появят много нови и вълнуващи възможности и вие ще прегърнете нов живот с достатъчно време през месеца, за да празнувате и да се насладите на Хелоуин, преди да се върнете към бизнеса!

Водолей

Таро карта: Две пентакли

През първата половина на октомври ще откриете, че се учите от опита на другите. Всеки има история за разказване и урок за преподаване. И въпреки че обикновено сте от хората, които маршируват в ритъма на собствения си барабан, е невероятно полезно да се учите от другите. Всеки живот, живян някога, е наистина уникален и забележителен по свой начин и има толкова много прозрения, които можете да получите от другите. Точно сега може да се нуждаете от това ръководство повече от всякога, докато се фокусирате върху създаването на усещане за баланс в собствения си живот. Толкова сте свикнали с хаоса и въпреки че обичате спонтанността, Двете пентакли показват, че този месец сте в търсене на баланс във вашето духовно и физическо съществуване. Намирате средата, която ви подхожда най-добре, докато продължавате да се движите напред. И въпреки че идеята за структура може да изглежда ограничаваща в началото, затъмнението на 2 октомври ще ви помогне да осъзнаете колко повече свобода ви е предоставена в живота, когато давате приоритет на стабилността.

Риби

Таро карта: Шестица мечове

Въпреки че по-голямата част от месеца ще бъде доста обикновена (нищо твърде лудо, излизащо извън зоната ви на комфорт), в началото на месеца може да се окажете на неочаквано, променящо живота пътешествие, където ще си тръгнете променени към по-добро. Това неочаквано приключение ще действа като проводник, където приключвате основна фаза от живота си и навлизате в следващата, готови за това, което ви очаква. С Венера, която влияе върху вашия 9-ти дом на пътуване, философия и образование до 17 октомври, каквото и пътуване да предприемете, ще има ясна тема, която е свързана с това, през което в момента преминавате лично. И ако все още не сте убедени, тази карта представлява кратки пътешествия, променящи живота, при които пресичате граници и изживявате живот, който никога не сте предполагали, че ще можете да живеете. Ще се почувствате като главния герой на филм. След това, след като това пътуване приключи, ще цените преживяването завинаги и ще го носите със себе си, независимо къде отивате от този момент нататък.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Понякога умът има нужда от време, за да приеме онова, което сърцето вече знае.

М.Анджело

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама