Големият месечен любовен хороскоп за ЮЛИ 2024


Големият месечен любовен хороскоп за ЮЛИ 2024
Снимка: iStock

Месец юли е вече тук! Научете какво очаква всяка зодия в любовен план през следващите седмици.

Овен

Макар "отпускарският" сезон едва сега да настъпва, вие вече се чувствате презаредени емоционално. Имате нужда от нови усещания, но пък от друга страна съвсем не ви е до романтични жестове, особено ако те ще изглеждат „по задължение“. Полагайте повече усилия да разпускате с приятели и да им напомняте колко ги цените.

Телец

Телци, има изглед нещата да се променят към по-добро във връзката, в която се намирате, така че не губете надежда. Напоследък сте имали други приоритети и са ви спохождали негативни мисли, но сега е моментът да отделите време и за този вид удоволствия. Посветете повече време на половинката си и правете нещата, които носят удоволствие и на двамата.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за ЮЛИ 2024

Близнаци

През юли месец Близнаците не са много "на фокус", защото са твърде погълнати от своите любовни трепети. Преди да се зарадвате, имайте едно наум, защото може да става дума за трети човек от офиса или приятелския ви кръг. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Но както се казва - два пъти мерете, веднъж режете!

Рак

През юли месец Раците не са много "на фокус", защото са твърде погълнати от своите любовни трепети. Преди да се зарадвате, имайте едно наум, защото може да става дума за трети човек от офиса или приятелския ви кръг. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Но както се казва - два пъти мерете, веднъж режете!

Вижте още: Тези 3 зодии ще намерят сродната си душа през лято 2024

Лъв

Лъвовете постоянно трябва да си повтарят, че каквото и да се случва в любовта през този месец, е за добро и ще донесе резултат по някакъв начин. Дори ако не сте сигурни в идеите си, струват ви се твърде предизвикателни и неподходящи точно сега, просто им дайте време да „отлежат“ и ги осъществете или поне споделете с половинката.

Дева

Не е нужно да доказвате нищо на никого. Ако нямате желание за купони (било действителни или под завивките), просто не се насилвайте, без значение какво мислят другите. Дайте си време да установите има ли проблем „по трасето” и преминете към действие, когато се почувствате сигурни.

Везни

Юли определено дава заявка да е горещ месец с всичките тези сексапил и романтика, които витаят във въздуха около вас. Може да е нова любов, колкото и да не ви се вярва. Понякога мисълта за промяната, за новото начало е много по-страшна от действителността. Вашите романтични жестове ще ви водят на невероятни места.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 20 и вижте късметчето си за ЮЛИ 2024

Скорпион

Скорпиони, не оставяйте ревността да замъгли съзнанието ви. Тя е част от всяка връзка и може да бъде превърната в нещо много градивно. Ако се чувствате несигурни, поговорете с партньора и не спирайте да вярвате и доказвате на себе си каква страхотна половинка сте!

Стрелец

Нещата ще са доста интензивни за вас откъм емоции. Но дали любовни – зависи предимно от вас самите. Може да се почувствате окрилени и по-влюбени от всякога, но някои Стрелци ще преживеят суров сблъсък с реалността. Какъвто и да е случаят, неочаквано ще ви се представи решение и стига да "имате очи" да го видите, то ще е правилното.

Козирог

Нещата ще започнат да се движат много по-бързо в любовния ви живот и просто трябва да ги ръководите леко! Ще ви бъде дадена свободата и способността да вдъхнете живот в една връзка, която наистина означава много за вас. Това, което е различното, е че тази любов ще бъде истинската.

Вижте още: Тези зодии ще се къпят в пари през юли 2024

Водолей

Вечери, дълги разходки, романтични съобщения и истинско внимание, за което отдавна копнеете. Цялото това романтично пътешествие е напълно заслужено и трябва да му се насладите пълноценно. Никога не ви е липсвало внимание, но сега ще разберете какво е то да е желано. Имайте доверие на човека до вас, не създавайте проблеми от разни клюки, които може би чувате по негов адрес.

Риби

Месец, в който трябва да докажете, че половинката до вас е половинката ЗА вас. Месецът ще ви донесе много изпитания и ще трябва да решите - оставате ли заедно или се разделяте... Причината за това ще научите към средата на юли. Не се стряскайте от това, защото знаем, че всичко се случва с причина. И ако трябва да се разделите, по-добре това да е сега.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата.

Паулу Коелю

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама