Годините нямат значение: 3 неостаряващи зодии


Годините нямат значение: 3 неостаряващи зодии
Снимка: iStock

Докато всичките ви приятели се установяват, създават семейства, "придържат се към възрастта си", вие се чувствате различни от тях. Разбира се, технически може да остарявате, но не се чувствате така, както сте си мислили, че ще остарявате на тази възраст. Все същите неща, които обичахте преди 10 години, все още са в полезрението ви. Не се чувствате толкова стари, колкото сте, особено когато се сравнявате с хората, с които сте израснали. Понякога просто сте млади по сърце, независимо от годината на раждане. За тези три зодии възрастта е само число.

Овен

Никога не сте били от тези, които се интересуват от това, което "трябва" да правите. Вие сте водени много повече от това, което ви прави щастливи или изглежда забавно, отколкото просто да следвате това, което правят всички останали във вашата възрастова категория. Ако да си футболна майка не звучи забавно, няма да го правите. Това означава, че научавате нови занаяти независимо от възрастта, ходите на спонтанни пътешествия и правите нещата, за които приятелите ви се замислят. Това ви е направило толкова млади по сърце, че често забравяте на колко години сте всъщност. И, честно казано, цялата тази присъща прищявка кара всички останали да се объркват относно това на колко години сте също.

Вижте още: Това са зодиите, които най-много обичат парите

Близнаци

Вие сте този, който се държи за младостта си с две ръце. Няма да позволите на някой всезнаещ да ви казва какво можете да правите с живота си. Ако искате да отидете на бара с приятелите си и да останете будни цяла нощ в разговори, ще го направите. Ще флиртувате с всички, дори когато някои хора смятат, че някой на вашата възраст е "твърде стар", за да бъде толкова флиртуващ. Защото всички тези глупости за "стареене" са произволни, нали? Кой решава какъв можеш и какъв не можеш да бъдеш на твоята възраст? Никой, така че можете да правите каквото искате.

Стрелец

Вашият приключенски дух е това, което ви държи толкова млади в сърцето. Не обичате да бъдете обвързани, което означава, че не сте достигнали много от етапите в живота, които хората на вашата възраст вече са постигнали, като закупуване на къща, женитба или създаване на деца. Въпреки че някои аспекти на тези събития звучат добре, те също така представляват забавяне, за което все още не сте готови. Може би някога? И това е добре във вашите очи. Ще правите нещата със собственото си младежко темпо и ще видите къде ще стигнете.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама