Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024


Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024
Снимка: iStock

Когато става въпрос за астрология, повечето хора си мислят, че могат да разчетат съдбите си по звездите, но истината е, че съдбата се определя главно от изборите, които взимаме всеки ден. Колкото повече добро правим, толкова повече то се връща към нас – това се нарича карма. Кармата и късметът са пряко свързани. Върху късмета обаче ние нямаме толкова голям контрол, колкото има вселената.

Кои зодии ще имат кармичен късмет през август

Късмет

Овен

Вие сте една огнена стихия и точно енергичността и инатът ви помагат да знаете точно какво искате и да го постигате веднага. Характерни за вас са необмислените действия. Този месец се старайте да помислете преди да предприемете каквото и да е действие и късметът няма да ви подмине, защото действията ви ще бъдат подкрепени от намерения.

Дева

Сега е вашето време да блеснете. Питате се защо? В края на август навлизаме в сезона на Девата и без значение дали рожденият ви ден е този, или другият месец, вие ще сияете през целия август. Излизайте по-често от зоната си на комфорт и ще се изненадате колко хубави неща ще се появят на пътя ви. През настоящия месец бъдете отворени да опитвате нови неща и късметът със сигурност ще е на ваша страна.

Водолей

Водолеят е сред зодиите, които се ще се радват на късмет през целия си живот, благодарение на доброто сърце и това, че представителите му обичат да помагат на хората около тях. Ако вие сте Водолей през август не забравяйте за най-близкия си човек, защото понякога в стремежа си да помагате на всички, забравяте за него/нея. Този месец бъдете малко по-егоистични (в добрия смисъл ) и късметът ще ви се усмихне още по-широко.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама