Ето какво трябва да направи всяка зодия през юли, за да привлече късмет


Ето какво трябва да направи всяка зодия през юли, за да привлече късмет
Снимка: iStock

Повечето успешни хора имат една голяма тайна, която им помага в живота. Те използват определени мантри, с които да привличат късмет в живота си. Днес ви представяме каква мантра трябва да повтаря всяка зодия през юли, за да има успех в живота:

ОВЕН 

Използвайте бял градински чай и роза, за да почистете вратите на дома си, като повтаряте утвърждението: Ангажирам се да създам любящ и здрав дом.

ТЕЛЕЦ

Намажете сърдечната си чакра с масло от розмарин, докато повтаряте утвърждението: Прощавам на всички онези, които са причинили зло на мен, защото съм щастлив свободен човек.

Вижте още: Големият месечен хороскоп за юли 2023

БЛИЗНАЦИ

Напълнете вана с лавандулови соли и розови листенца. Докато се потапяте във водата, повторете утвърждението: Отдаден съм на изцелението, защото съм достоен за доброта.

РАК

Седнете пред огледалото и се усмихнете. Кажете всичките си положителни качества, като завършите с утвърждението: Аз съм достоен и заслужавам любов и уважение

Вижте още: Тези зодии ще се влюбят през юли 2023

ЛЪВ

Вземете камък и увийте около него лист, на който сте написали от какво искате да освободите. Дръжте го в ръцете си, усетете тежестта му и след това го хвърлете, докато повтаряте утвърждението: Освобождавам всичко, което не е мое, за да се фокусирам върху сърцето си

ДЕВА

В продължение на три нощи слагайте по три грахови зърна под възглавницата, като на всяко повтаряйте утвърждението: Прегръщам новия шанс, който ми се дава днес да се помиря с онези, които са значими за мен.

ВЕЗНИ

Намажете лилава свещ с листа от босилек и всяка вечер като я запалите казвайте: Заслужавам работа и живот, които обичам.

СКОРПИОН

Вземете жълта свещ и гравирайте сърце върху нея. След като я запалите, повторете: Прегръщам способността си да уча и да израствам чрез нови преживявания.

Вижте още: От какво трябва да се пази всяка зодия в сезона на Рак

СТРЕЛЕЦ

Всяка сутрин, преди да станете от кревата, дръжте в ръцете си синьо тигрово око и повтаряйте: Ангажирам се да създавам по-здравословни взаимоотношения с другите и да поддържам тези със себе си.

КОЗИРОГ

Запалете няколко вечери подред червена свещ и повтаряйте: Аз съм отворила сърцето си за нова любов.

ВОДОЛЕЙ

След като се събудите, вдишвайте дълбоко 5 пътии повторете: Приоритизирам нуждите си и се грижа за себе си по всички необходими начини.

РИБИ

Вечер, преди да заспите, измийте лицето си с вода от босилек, а след това повторете: Прегръщам радостта, щастието и удоволствието във всяка част от моя живот.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама