Дневен хороскоп за 3 януари


Дневен хороскоп за 3 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Тази сряда е добър ден за физическа активност. Направете сутрешно тичане. Не отлагайте, след празниците със сигурност имате нужда от раздвижване и разсейване.

Телец

В третия ден от новата година насочете усилията си към това да опитате или научите нещо ново, непривично за вас. Не се знае още колко таланти спят във въображението ви. Дайте им шанс да видят бял свят.

Близнаци

Този ден посветете на приятелите си. Обадете се на всеки, за когото се сетите. Просто така, попитайте как е, назначете си среща. Ако ви хрумне да вземете и малки подаръчета – направете го.

Рак

Това е добър ден да се отдадете на кулинарни изкушения. Не мислете за калориите. Удоволствието от храната също може да бъде изискано. Опитайте нещо ново и заложете на естестиката.

Лъв

Тази сряда се спрете и си дайте сметка какво и колко са направили близките ви за вас. Помислете от кога не сте признавали най-съкровените си чувства. Направете го сега!

Дева

Тази сряда е ден за почивка, поне психически. Разтоварете духа и тялото си от всичко излишно. Може да помислите за лека диета.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама