4 зодии трябва да слушат интуицията си през сезона на Скорпионите


4 зодии трябва да слушат интуицията си през сезона на Скорпионите
Снимка: iStock

Някои хора са страхотни в слушането на инстинкта си. Те не само могат да усетят, когато нещо не е наред, но всъщност ще се вслушат в мъдростта, която вътрешният им глас им казва. Други? Е, някои хора ще направят всичко, за да не слушат - и това обикновено им създава проблеми. На следващите четири зодиакални знака ще им наложи да чуят вътрешния си глас повече от всякога през сезона на Скорпионите (24 октомври – 22 ноември). Ще се вслушат ли в обаждането?

Рак

Когато хората ви казват да дадете втори шанс на другите, вие наистина приемате този съвет присърце. За съжаление това обикновено означава, че заглушавате вътрешния си глас. Така че вие ​​давате още един шанс, дори когато инстинктът ви казва да не го правите, и разбира се, накрая се изгаряте. Инстинктите ви бяха правилни, но накрая не послушахте. През този сезон на Скорпионите започнете да се доверявате повече на вътрешния си глас и по-малко на необразованите мнения на хората около вас.

Вижте още: Най-щастливият ден от месеца за всяка зодия през ноември 2024

Лъв

Не че не чувате вътрешния си глас. Той е възможно най-силен. Но разликата е, че невинаги правите това, което казва. Ще останете в ситуации, за които знаете, че не са подходящи за вас, и през цялото време инстинктите ви крещят да направите промяна. Този сезон на Скорпионите започнете да приемате съветите на вътрешния си глас. Дори и да са само бебешки стъпки, вслушването в обаждането може много да ви помогне да се измъкнете от лоша ситуация.

Скорпион

От всички сезони, в които трябва да започнете да се вслушвате във вътрешния си глас, това е сезонът на Скорпионите. Проблемът с вас е, че понякога бъркате тревогите си с вътрешния си глас. Когато си мислите: „Не трябва да правя това, защото хората ще ме наранят или ще ми се подиграят“, вие приемате, че вътрешният ви глас ви защитава. Вместо това, използвайте този сезон, за да започнете да правите разлика между истинския си инстинкт и малките начини, по които вашият вътрешен саботьор се опитва да съсипе всичко.

Вижте още: 4 зодии, които страдат, когато нещата не са перфектни

Козирог

Въпреки че имате страхотни инстинкти, когато става въпрос за хората около вас, не сте толкова в тон, когато става въпрос за вас самите. Вие сте приятелят, който дава всички мъдри съвети на своите най-добри приятели, но сами не предприемате нищо от тях. Вие сте олицетворение на „правете каквото казвам, а не както аз“. Този сезон на Скорпионите започнете да приемате някои от собствените си съвети. И всичко това започва със слушане на вътрешния ви глас. Дълбоко в себе си знаете какво не е наред и кои аспекти от живота ви се нуждаят от работа. Време е да слушате.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Разбери какво обичаш и го следвай, без значение какво ще ти струва.

Анджелина Джоли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама