4 зодии да очакват страхотна изненада в края на август


4 зодии да очакват страхотна изненада в края на август
Снимка: iStock

Венера прави божествена връзка с непредсказуемия Уран на 27 август. 4 зодии ги очакват невероятни изненади. Това е особено приятна новина след този бурен от астрологична гледна точка месец.

Телец

Тригонът Венера-Уран ще бъде особено щастлив за Телците, на чиято сила на привличане ще бъде невъзможно да се устои. Късният август ще бъде чудесно време за тях да посещават партита и обществени събития, тъй като всички погледи ще бъдат насочени към тях. Влюбването, годежът или продажбата на творчество са сред вълнуващите възможности. Това също е страхотно време за Телците да играят игри на късмета.

Вижте още: С какво трябва да се раздели всяка зодия до септември 2024

Дева

Най-после Девите ще получат слава и признание за техния значителен талант. Възможностите да публикуват книга, да изнесат лекция или да запишат подкаст може да поставят тази зодия в светлината на прожекторите. Една възможност бързо ще прерасне в други, давайки шанс на Девите да покажат интелектуалните си способности, както и безупречния си вкус. Възможностите за пътуване също са на хоризонта.

Везни

Невероятна неочаквана печалба е в картите за Везни, благодарение на тригон между Венера, техния управител, и неочаквания Уран. Наследство, правно споразумение или печалба от лотария може да сполети представителите на тази зодия, което значително подобрява финансовото им състояние. Това е фантастична новина за хората, родени под знака на Везните, които могат да задоволят дълбоката си любов към лукса.

Вижте още: Ето кои зодии ще имат кармичен късмет до края на август 2024

Водолей

Водолеят, известен със своята иновативност и креативност, ще открие нова възможност за изразяване на своя уникална идея. Разбира се, той има доста такива идеи, но новината, че има поле за изява определено ще е като гръм от ясно небе! Това ще му позволи да изпълни своите мечти и да постигне своите цели.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Една жена трябва да смекчи сърцето на мъжа, а не да отнеме силата му.

Зигмунд Фройд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама