4 зодиакални двойки, които ще съсипят живота си един на друг


4 зодиакални двойки, които ще съсипят живота си един на друг
Снимка: iStock

ОВЕН И РАК

Овен и Рак, огън и вода, са водени от емоция, но я изразяват по много различни начини. Овенът - своенравен, свиреп и амбициозен, има умението да разпалва дълбоко вкоренената несигурност на Рака. Ракът - чувствителна и грижовна душа, е склонен да задушава нуждата на Овена от свобода и независимост. Трагедията на тази двойка се крие в тяхната неспособност да разберат нуждите на другия и произтичащите от това щети, които нанасят.

Вижте още: Това са зодиите, които могат да изкрат пари от всичко

БЛИЗНАЦИ И ДЕВА

На пръв поглед Близнаци и Дева, управлявани от Меркурий, споделят дълбока интелектуална връзка. Разговорите им могат да продължат с часове, а умовете им са ангажирани в безкрайна игра на шах. Но под тази интелектуална фасада се крие скритото течение на неразбирателството. Нуждата на Девата от ред е в противоречие с хаотичния чар на Близнаците. Спонтанността на Близнаците разтърсва щателната природа на Девата, което води до водовъртеж от емоционален хаос. Умствената им мощ не може да ги спаси от неизбежната емоционална болка, която ще дойде от житейските им различия.

СКОРПИОН И ВЕЗНИ

Везни и Скорпион могат да изглеждат като интригуващ двубой. Везните, дипломатите на зодиака, очароват със своята грация и остроумие, докато Скорпионът привлича със своята интензивност и мистериозна аура. Но същата интензивност, която прави Скорпиона привлекателен, може да се превърне в източник на постоянни катаклизми за миролюбивите Везни. Дълбочината на Скорпиона често плаши безгрижната природа на Везни, превръщайки връзката им в бойно поле на кавги и раздор. Въпреки първоначалното магнетично привличане, тяхната любовна история завършва с болка.

Вижте още Ето коя е мечтаната дестинация на всяка зодия за лето 2023

КОЗИРОГ И ВОДОЛЕЙ

Козирог и Водолей - създателят и нарушаващият правилата, образуват странен, но интригуващ съюз. Първоначално Козирогът е привлечен от нетрадиционния ум на Водолея, а Водолеят се възхищава на отдадеността и постоянството на Козирога. Но с напредването на времето манията на Козирога за контрол ограничава свободния дух на Водолея. Водолеите, от своя страна, дразнят Козирозите с техните бунтарски маниери. Това ги тласка към токсичен цикъл, в който те се разкъсват един друг, вместо да се изграждат взаимно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Любовта няма етикети, няма определения. Тя просто е това, което е.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама