3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в нов човек в следващите 20 дни


3 зодии ще се ВЛЮБЯТ в нов човек в следващите 20 дни
Снимка: iStock/Guliver

Любовта идва при тези зодии. Луда, неподправена и много вълнуваща. Ето кои са зодиите, които ще бъдат запленени от нови хора в живота си... дори някои вече да са във връзка. 

ТЕЛЕЦ

Любовта е непредвидима. Дори да сте във връзка, дори да си мислите, че сърцето ви е заето или напротив - страните далеч от любовта, ще се убедите, че това изобщо не зависи от вас. Ще се събудите в един обикновен делничен ден, ще се оправите за работа, ще сложите чанта на рамото и ще излезете, крачейки по обичайните улички в ранните часове на деня. Точно като на филм ще се сблъскате с човек, който никога досега не сте виждали. Той ще ви се извини, вие ще продължите по пътя си и само след няколко крачки ще ви догони. Нещо в сърцето му е трепнало, нещо е предвещавало срещата ви. Случайност? Съдба? Не пропускайте да дадете телефона си, това ще е най-вълнуващото и най-чаканото обаждане, което ще сте имали досега в живота си. 

 

ДЕВА

Може и да не вярвате в любовта, която идва толкова бързо, че попадате в нейния плен още от първите дни, но скоро тя ще ви докаже, че съществува. Ще се запознаете с нов човек на събитие, на което ще сте поканени - рожден ден, детско тържество или работен тиймбилдинг. Със сигурност не отказвайте покани за подобни събития! Ще се пресегнете да си вземете чаша с питие и ръцете ви ще се срещнат по средата. След това ще се погледнете и мигновенно ще изпитате влечение към човек с тъмни очи. Ще потънете в тях. Ще започнете да си говорите, ще прескачате от тема в тема и няма да ви стигнат няколко дни, в които почти непрекъснато ще си пишете или ще се чувате по телефона. Скоро ще получите покана за първата ви официална среща, която ще бъде под лампичките на заведение, сгушено в ъгъла на някоя централна улица. Не пазете сърцето си, този човек ще иска единствено да ви обича и да сте щастливи. 

 

ВОДОЛЕЙ

Човек не знае кога един обикновен ден ще се превърне в най-важният ден от живота му. Ще си спомняте за този горещ следобед, в който с приятели ще се разхождате из града. Случайно ще срещнете друга компания, позната на ваш приятел. Всички ще се здрависате, ще се запознаете, но само един човек от компанията ще ви накара да потреперите то вълнение. Всеки негов кратък поглед ще ви кара да се чувствате като малко дете, което само отмества погледа си настрани и почервенява почти незабележимо. Човекът веднага ще намери вашия профил в социалните мрежи и още вечерта ще ви пише. Разговорът ви ще продължи до късно през нощта, а на следващия ден ще дойде на работното ви място, за да ви изведе на обяд. Без предупреждение, а само с галантна усмивка и приятна настойчивост, която ще ви накара да се почувствате истински специални. Първата целувка ще дойде след няколко дни, а след нея ще последва море от емоции, срещи, разходки и романтични преживявания в дългите летни вечери. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама