3 зодии с предложение за БРАК през ЮЛИ 2024


3 зодии с предложение за БРАК през ЮЛИ 2024
Снимка: Pexels

Някои дами вече нямат търпение половинките им да им предложат брак, за да са сигурни в техните чувства и намерения. Добрата новина е, че юли ще бъде наситен месец откъм любовни признания и пръстени, скрити в задните джобове, чакащи перфектния летен залез на морето. Ето кои са 3-те зодии с най-голям шанс за предложение за брак този юли. 

БЛИЗНАЦИ

Някои Близнаци ще бъдат истински изненадани от това, което им предстои този месец. Няма да очакват това прекрасно събитие в живота си, но ще бъдат истински щастливи, че ще им се случи. Пръстенът, който половинката им е избрала, е възможно да им бъде леко малък, но не се тревожете - за няколко дни при бижутер и ще ви бъде точно по мярка! Предложението за брак ще бъде на морския бряг, когато най-малко очаквате. Ще бъдете с коктейл в ръка, ще се наслаждавате на почивката си и човекът до вас ще ви подари огромен букет с цветя и пръстен, с който да ви попита най-важния въпрос. Вие ще изкрещите "ДА" и ще бъдете на седмото небе от щастие. 

ЛЪВ

При Лъвовете предложението за брак няма да е чак толкова голяма изненада, защото дамите очакват това да им се случи от много време насам. Въпреки това сърцето им ще запърха от щастие и ще се почувстват оценени и истински желани. Предложението за брак може да се случи в най-обикновен ден в най-обикновена разходка, която ще запомните до края на живота си. Пръстенът ви ще бъде с голям блещукащ камък, а половинката ви ще ви зашемети с любовни слова, които не сте вярвали, че може да изрече. Внимавайте, защото близка ваша приятелка е много възможно да изпита завист и да се опита да помрачи щастието ви като ви насади колебание, от което нямате нужда. Сърцето ви усеща кое е истинско и кое не!

ВОДОЛЕЙ

Любовният ви живот е на върха и се усещате по-влюбени от всякога. Не сте мислели, че тази стъпка от живота ви ще ви се случи точно това лято, но ето, че съдбата ви е подготвила изненада. Ще бъдете на екскурзия, ще се разхождате по непознати улички и изведнъж човекът до вас ще падне на колене и ще каже най-милите думи, които сте чували. Непознат човек ще запечата момента с видео - непременно го помолете да ви го изпрати, за да имате спомен от този вълнуващ момент. Ще усетите леко колебания, но не относно човека до вас, а дали сте достатъчно узрели за тази стъпка. Обаче не се тревожете, от годежа до сватбата има още много време, в което може да се опознаете и ще видите, че това е човекът за вас!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама