3 зодии с новина за БЕБЕ до края на 2024 г.


3 зодии с новина за БЕБЕ до края на 2024 г.
Снимка: iStock

Всяка жена си мечтае да ѝ се случи най-голямото чудо, а именно да стане майка. Има жени, които чакат с години и чудото при тях все не се получава. Тези 3 зодии имат най-големи шансове да видят двете чертички на теста за бременност до края на 2024 година. Ето кои са те:

ОВЕН

Вярвате или не, до края на годината е много вероятно да получите хубавата вест, че ще ставате майка. Спокойното лято, което ви предстои, много ще помогне за случването на нещата по естествен начин. Ще ви дойде като подарък или изненада, която ще ви направи безумно щастливи. Не се намесвайте в стресови ситуации, избягвайте конфликти и дайте на тялото си нужната почивка, за да се почувства добре и да се усещате енергични, спокойни и щастливи. Много е вероятно да разберете, че ще очаквате бебе точно в последните дни на годината. 

БЛИЗНАЦИ

Хубавите неща стават бавно! Така са казали хората още от незапомнени времена и до ден днешен тези думи тежат със същата сила. Вероятно сте си мислели, че бързо ще се случат нещата при вас, но съдбата си знае работата. Ще получите вашето щастие в точния момент - когато сте емоционално и финансово стабилни, също и когато сте готови напълно да промените ролята в живота си. Възможно е да разберете, че ще ставате родители още през лятото, а ако това не се случи, изчакайте да мине септември. Дотогава бъдете спокойни, радвайте се на живота и бягайте от хора, които ви носят само негативи. Заобиколете се от положителни хора, с които животът е песен!

СТРЕЛЕЦ

Колкото и да не ви се вярва, много вероятно е до края на годината да се окаже, че очаквате бебе! Новината ще дойде като най-голямата и неочаквана изненада, която сте получавали някога в живота си. С партньора си ще сте в перфектна хармония, ще усещате позабравените пеперуди в стомаха и точно, когато сте в идеални отношения, чудото ще се случи за вас. Възможно е да разберете щастливата новина, когато видите първия сняг през късната есен. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама