3 зодии с душата на феникс


3 зодии с душата на феникс
Снимка: iStock

Фениксът е легендарна птица от древната митология. Поразително красива, тя живее стотици години, преди да се запали, да умре в огъня, но след това внезапно и героично се надига от пепелта, за да започне нов живот.

Фениксът символизира безсмъртие, издръжливост, трансформация и отношение никога не казвай-умри. Без значение колко нещастия среща, издържа на жегата и излиза по-силно от всякога. Хората, които имат душата на феникс, са корави. Те приемат, че животът невинаги е лесен, но също така отказват да позволят на лошите времена да ги сломят.

Ето 3 зодии, които имат душата на феникс. Когато прахът се слегне, те остават последните.

1. Лъв

Като огнен знак, управляван от Слънцето, Лъвът има символиката на феникса в неговата идентичност. Слънцето, което дава живот и жизненост на всичко в нашата слънчева система, е онова огнено кълбо, което най-много прилича на огъня, през който фениксът се пречиства и се появява прероден. Уверени и самоуверени, царствени и авторитарни, Лъвовете излъчват сила и харизма. Те са като свещ за рожден ден, която се духа, само за да се запали отново и да гори по-ярко всеки път. Това, което не убива Лъва, само го прави по-силен.

Вижте още: Таро съвет за всяка зодия до края на 2024 година

2. Скорпион

В традиционната астрология Скорпионът се управлява от Марс, който в римската митология е богът на войната. В съвременната астрология управителят на Скорпион е Плутон, студената и отдалечена планета джудже, която ръководи разрушението, трансформацията и прераждането. Тези две управляващи планети, стара и нова, се комбинират, за да дадат на Скорпиона отношението на войн, който безстрашно се отправя в битка, готов да умре и след това да се прероди. Скорпионите са готови да издържат на хиляди борби, всяка от които би сломила по-малко същество. Те създават толкова интензивен феникс, че плашат огъня.

3. Козирог

Козирозите са най-целеустремените от всички зодии. Тяхната управляваща планета Сатурн отговаря за упоритостта и държането на очите им насочени към наградата. Козирозите не са нито оптимисти, нито песимисти - те са реалисти. Осъзнават, че е необходима дисциплина на олимпийски златен медалист, за да преживеят нещата, които животът понякога им поднася. Не се разсейват от неочаквани препятствия и временни неуспехи. Всъщност такива неща само ги карат да се стремят повече. Повалят ги, но пак стават.

Вижте още: Това са зодиите с най-чисти сърца

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама