3 зодии, които ще намерят изгубената си любов през септември 2024


3 зодии, които ще намерят изгубената си любов през септември 2024
Снимка: iStock

Това са зодиите, които е много вероятно да се съберат с бивш партньор, като този път нещата ще бъдат много по-добри от преди.

Рак

Винаги сте имали начин да задържите хората, на които държите, дори дълго след като са напуснали живота ви. Този септември някой от миналото ви може да се завърне и това не е толкова изненадващо, колкото си мислите. Винаги сте вярвали във втория шанс, в идеята, че любовта не изчезва просто - тя остава, чакайки подходящия момент да изплува отново.

Този човек, който е накарал сърцето ви да препуска по начини, които никой друг не би могъл, вероятно също мисли за вас. Може би е осъзнал, че споделеното от вас е специално, че си струва да го преразгледате. Не се страхувай да отворите сърцето си отново. Вие сте естествен възпитател и това повторно свързване може да бъде вторият шанс, на който сте се надявали. Доверете се, че любовта, която някога сте изпитвали, все още е там и чака да бъде разпалена отново.

Вижте още: Големият Таро хороскоп за септември 2024

Дева

Прекарахте твърде дълго в анализиране на това, което се обърка в тази минала връзка, нали? Истината е, че някои неща просто нямат ясни отговори и това е добре. Това, което има значение сега, е, че сте на път да получите затварянето, за което жадувате. Независимо дали става въпрос за последен разговор, който носи мир или възобновяване на самата връзка, нещо идва пред вас, което ще ви помогне най-накрая да продължите напред.

Но ето обратът: това повторно свързване може да не е само за затваряне. Има шанс при преразглеждането на миналото да видите нещата в нова светлина, както и те. Моментът не беше подходящ преди, но сега? Сега може да е моментът, от който и двамата се нуждаехте през цялото време. Позволете си да бъдете отворени за всичко, което идва, дори и да не е това, което сте очаквали. Понякога Вселената има начин да ни даде това, от което се нуждаем, дори когато не го осъзнаваме.

Вижте още: Най-важният ден от септември 2024 г. за всяка зодия

Скорпион

Нека бъдем честни, Скорпиони - не правите нищо наполовина, особено в любовта. Когато паднете, падате тежко и когато свърши, може да отнеме много време, за да се възстановите. Но ето нещо: никога не сте спирали да мислите за този човек, нали? Връзката, която сте имали, беше интензивна и все още е в съзнанието ви.

Този септември има голяма вероятност пътищата ви да се пресекат отново и може да се окаже, че изобщо не е минало време. Страстта, химията - всичко е все още там, чака под повърхността. Но този път сте по-мъдри. Знаете какво искате и не се страхувате да го преследвате. Ако този човек влезе отново в живота ви, това е, защото така му е писано. Не се сдържайте, Скорпиони. Гмурнете се дълбоко и вижте къде ще ви отведе.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Не смятам, че лифтингът е жизненоважен за една жена. Дори да получите красиво лице, белезите върху сърцето и черните петна в душата остават.

Бриджит Бардо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама