3 зодии, които ще бъдат любимци на Вселената през юни 2024


3 зодии, които ще бъдат любимци на Вселената през юни 2024
Снимка: iStock

Първата седмица на юни ще бъде лека, освежаваща и изпълнена с добро настроение за всички зодии. В края на краищата, Меркурий навлиза в своя знак Близнаци на 3 юни. Освен това, тъй като Юпитер в момента преминава през Близнаци и е сезонът на Близнаци, никой не може да спре забавлението сега.

Венера и Меркурий влизат в Рак на 17 юни, носейки някои драматични промени. Тази едновременна енергия ще донесе много полезност, проправяйки пътя за по-голяма промяна на 20 юни, когато Слънцето се премести в Рак, поставяйки началото на сезона на Рака – идеалното време да отидете на семейна ваканция или да си направите барбекю в задния двор (или нещо подобно), така че да задълбочите връзките си.

Краят на юни обаче ще бъде период на сериозност и тишина, тъй като ретроградният Сатурн в Риби започва на 29 юни. Ако имате постоянен навик да записвате чувствата си и да анализирате наблюденията си, ще процъфтявате през този период. Така че началото на месеца е най-доброто време да започнете с това.

Определено обаче има 3 зодии, които ще бъдат любимци на Вселената през юни 2024. Става въпрос за Близнаци, Телец и Стрелец.

Близнаци

Близнаци, юни 2024 г. ще бъде период на разпознаване на истинската ви стойност и таланти. Може да ви кажат, че имате наистина много интереси, но реално нямате задълбочени знания по нито една тема, но не взимайте това присърце. Просто сте такива - обичате да опитвате от всичко в този живот.

Меркурий навлиза в Близнаци на 3 юни, феномен, съчетан от текущия транзит на Венера в Близнаци и Юпитер в Близнаци, последван от Новолунието в Близнаци на 6 юни. Трябва да се облегнете на тази мощна енергия на Близнаци, за да вдъхнете на желанията си живот. Не пропилявайте този шанс! Направете ритуал за проявление.

Втората половина на месеца може да бъде малко по-спокойна за вас, след като започне сезонът на Рак. Ако използвате това време за самонаблюдение, ще излезете с по-дълбоки прозрения от всякога и пълното знание какво да направите по-нататък по пътя си.

Вижте още: Това е зодията, която пленява мъжете само с поглед

2. Телец

Сладък успех ви очаква през юни 2024 г., Телци. Готови ли сте плодовете на вашата упорита работа да потекат? Освободете място, защото много ви предстои! Никой няма да може да отрече, че сте любимци на Вселената, когато това се случи. Може би сте мислили, че транзитът на Юпитер от Телец и в Близнаци ще означава края на добрите времена за вас, но това просто не е така!

Първата половина на юни ще бъде завладяваща за вас, след като Марс влезе в Телец на 9 юни. Въпреки че Марс по същество би напуснал своя домашен знак, за да се премести във вашия, вие все пак ще изпитате положителните благословии на смелостта, стремежа и увереността на Марс, когато планетата влияе върху вашия знак. Докато насочвате тази енергия към най-важните места и взаимоотношения, ще бъдете добре.

Ако се чувствате призвани, медитирайте по-често този месец, за да ви помогне да останете в съответствие с истинската си същност и път. Записвайте прозренията си след всяка сесия, за да не забравите нищо. Също така е добра идея да излекувате стари рани сега, за да не се превърнат в пречки в бъдещето ви или незабележимо да доведат до самосаботаж.

Вижте още: Намислете си число от 1 до 30 и вижте късметчето си за ЮНИ 2024

3. Стрелец

Юни 2024 г. ще бъде прекрасен месец за вас, Стрелци. Можете да очаквате добри възможности, приятни взаимодействия с приятели и познати и повече сила във вашите ритуали за проявление. Сега също е добър момент да изпратите своята благодарност към Вселената. И ако искате да започнете нещо ново, това също е благоприятен месец.

Втората половина на юни ще бъде по-плодотворен период за вас, след като сезонът на Рака започне на 20 юни. Ще се отворят нови врати за вас и ще се разпали вътрешният ви огън до по-големи висоти. Докато насочвате това към правилното място, ще се справите добре.

Ако се чувствате призвани, сега е добър момент да изградите здрави основи, независимо дали това е стремежът ви да научите нов език, любовна или някаква друга цел. Същото важи и за прекратяване на стари глави, които са просто изтощителни или токсични, за да можете да се придвижите в бъдещето с по-голяма сила и стремеж.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


  • Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Умереност Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се...

  • Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази събота, 6 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ново приятелство, което ще остане за цял живот. Телец Някой ще ви признае чувствата си. Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024 Близнаци Магията на позитивните мисли прави чудеса....

  • Хороскоп за днес, 6 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 6 юли 2024

    Научете какво ви очаква тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, Марс влияе върху вашата комуникационна сфера, насърчавайки динамични разговори и дебати. Денят е отличен за преговори или изразяване на вашите идеи. Имайте предвид склонността да бъдете прекалено агресивни;...

  • Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този понеделник, 8 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен На работа ще се случват чудеса, може би в парички, а може би в... Телец Обаждане, което ще промени някои неща в живота ви - към положителна насока. Вижте още: Какво трябва да чуе всяка зодия преди края...

  • Това са най-сантименталните зодии...
    Това са най-сантименталните зодии

    Ето това са зодиите, които са изключително чувствителни и нежни в отношенията си. Риби Не е изненада, че сте в този списък, Риби. Вие сте идеалисти, безнадеждни романтици и сте привлечени от хора със силни емоции като вас. Вашата креативност наистина влиза в игра, когато става въпрос за вашата...

  • Хороскоп за днес, 8 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 8 юли 2024

    Научете какво ви очаква този понеделник, 8 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, космосът ви насърчава да поемете водеща роля в професионалния си живот. Положителното изравняване на Венера с Марс засилва вашата креативност и лидерски умения. Това е отлично време за стартиране на нови...

виж всички виж всички
Реклама