3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)


3 зодии, които обичат дълбоко (но не прощават лесно)
Снимка: iStock

Това са зодиите, които обичат много страстно, не пестят думи и жестове, когато изразяват чувствата си, но също така могат да се обърнат на 360 градуса, когато ги нараните.

Телец

Венера, планетата на любовта и романтиката, която управлява хармонията в нашите емоционални привързаности, е планетарен управител на зодия Телец. Влияе му да обича дълбоко, да бъде отдаден и да оказва мирно и успокояващо влияние в живота на най-близките и най-скъпите си хора. Внимателни са и изключително ангажирани във връзките си, независимо дали са платонични или романтични. Те са най-надеждните хора, които можете да имате в живота си. Винаги можете да разчитате, че ще бъдат до вас, но може да отнеме много, за да разбиете стените им. Нуждаят се от време, за да се почувстват достатъчно сигурни, за да се доверят на някого и да го допуснат. След като се отворят към вас, ще откриете, че имат едно от най-меките сърца. Тази зодия е невероятно любяща и нежна, особено когато става въпрос за тези, в които се влюбват. Като любовници те са романтични, чувствени и топли. Ще ви накарат да се почувствате като техен основен приоритет. Тяхната любов е твърда и непоклатима - докато не нарушите доверието им.

След като нараните Телец, можете да се сбогувате с тяхното заземяващо присъствие в живота ви. Те смятат, че е невероятно трудно да простят, след като сте ги наранили дълбоко. Като неподвижен земен знак, няма нищо, което да ценят повече от стабилността. След като това бъде разтърсено, то напълно разбива техния свят. Лоялността е изключително важна за тях, така че когато става дума за нечестност и предателство, не могат да не таят злоба. Дори да искат да простят и да се справят, са твърде упорити, за да опитат. Познават себе си достатъчно добре, за да знаят, че част от тях винаги ще има едно наум за вас.

Вижте още: Сезонът на Лъва благославя тези 3 зодии

Лъв

Лъвовете са невероятно любящи и лоялни хора. Техните щедри сърца не познават граници, когато става въпрос да се погрижат за тези, които обичат. Тази зодия управлява сърцето, което ги прави отдадени приятели и любовници. Както всичко останало в живота, те са смели в показването на дълбочината на своята любов и преданост, особено когато става дума за романтични връзки. Всъщност те са крещящи и пищни с проявите си на обич. Ако сте обект на привързаността на Лъв, за тях вие сте слънцето. Ще се насладите на златната им светлина, ще бъдете обхванати от блясъка им, който е насочен към вас във всяка претъпкана стая. Топлината на един Лъв е различна от всичко, което някога ще познавате - да я загубите означава завинаги да я пропуснете в живота си. Никой, когото някога срещнете, няма да ви обсипе с толкова възхищение, колкото Лъв.

Колкото и меки и топли да са с онези, които заемат място в сърцето им, Лъвовете изключително рядко дават втори шанс, точно защото обичат толкова силно. Ако ги нараните, особено чрез предателство, те бързо ще ви съборят от пиедестала, на който са ви държали. Причината, поради която могат да бъдат толкова непримирими, дори когато искат да простят, е, че тяхната гордост е по-голяма от сърцето им. Когато им причините сърдечна болка, вие не просто ги наранявате, но наранявате егото им – това е унижение и акт на неуважение към тях. Те имат страхотни инстинкти и силно чувство за характер, доказването им, че грешат, не само ги натъжава, а разпалва яростта им.

Вижте още: Как да поканите внесете радост в живота си според зодията

Скорпион

Скорпионът не създава повърхностни връзки, нито романтично, нито платонично. Когато ги е грижа за някого, те ценят дълбоко тази връзка. Скорпионът е знак на крайностите, всичко или нищо, влагайки цялото си сърце в най-значимите си връзки. Няма нищо, което не биха направили за хората, които обичат. Всичко, което очакват, е честност, прозрачност и открита  комуникация. Тъй като те са дълбоко затворени хора и също са били наранявани много в миналото, не приемат отварянето с лека ръка. Ако един Скорпион е свалил гарда си и ви е позволил да видите части от него, които не показва на никого, трябва да се считате за рядко изключение. Да приемете това за даденост означава да изтръгнете сърцето им, да го сдъвчете и да го изплюете в огън.

Когато допуснат някого вътре, те го правят с намерението да имат трайна връзка с този човек - такава, в която доверието им няма да бъде предадено. Да им причините сърдечна болка след всичко, което са споделили с вас, е непростим акт, особено когато оставите да мине твърде много време, без да го поправите. С кого ще се срещнете е някой неузнаваем – най-студеният, най-непримирим човек, когото някога сте виждали. Топлият, любящ човек, когото някога сте познавали, ще се излекува, като първо ви намрази и след това стане напълно безразличен към вас. Не очаквайте да ги видите или чуете отново.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Един имаше, който ме разплакваше. Обичах го, повече от всички, които ме разсмиваха..

Елиф Шафак, "Любов"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама