3 зодии, които лесно привличат чудеса


3 зодии, които лесно привличат чудеса
Снимка: iStock

Част от човешката арогантност е идеята, че можем да разберем всичко. Но опитайте да помолите който и да е учен или математик да обясни какво е сън… или дори какво е мисъл, или защо съществуват понятията "късмет", "чудеса", ако всичко трябва да има идеален смисъл… и ще получите празен поглед.

Забелязвали ли сте как най-практичните и логични хора често са най-малко очарователни? Това е така, защото животът може да бъде мрачен – т.е., лишен от искра и магия – ако го сведем само до това, което може да се види и измери.

Просто казано, чудесата не се случват, ако не вярвате в тях. Без повече приказки, ето трите зодиакални знака с най-дълбока връзка със свръхестественото.

1. Риби

Нептун, планетата на сънищата, магията и отвъдното, управлява Риби. Като последен знак от зодиака, Рибите обитават Дванадесетия дом, който управлява метафизичното и несъзнаваното. Този воден знак вярва в силата на проявлението, идеята, че могат да си представят нещата в съществуване. Всичко, което трябва да направят, е да затворят очи, да щракнат с пети и да си пожелаят нещо.

2. Рак

Под една или друга форма културите, обхващащи земното кълбо, практикуват "лунна магия" и правене на заклинания по време на различни фази на лунния цикъл. Те вярват, че лунните цикли имат пряк ефект върху вашето тяло и настроение. Ракът е единственият зодиакален знак, управляван от Луната, което ги прави майчински и грижовни. Те са емпатични и интуитивни, което е претенциозен начин да се каже, че имат психически способности. 

3. Лъв

Лъвът е знакът, който е най-способен да създава магия чрез чистата сила на своята личност. С тяхната пламенна увереност и слънчева харизма, техният лъчист магнетизъм има силата да привлича и влияе, да убеждава и съблазнява. Дори думата "харизма" има духовен произход – идва от гръцка дума, означаваща "специален духовен дар или сила, дадена от Бога, талант от Бог". И няма по-добър чудотворец от Бог, нали?

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама