3 зодии, чиято магия ще се засили този октомври


3 зодии, чиято магия ще се засили този октомври
Снимка: iStock

Този месец ще бъде много специален за някои зодии, които ще засилят магическите си способности, което ще им донесе само позитиви.

Лъв

С Пълнолуние в Овен на 17 октомври Лъвът ще почувства изблик на страст и творческа магия. Това лунно събитие ще увеличи способността им да привличат вниманието и да реализират желанията си в реалност, което го прави идеален момент за Лъва да впрегне своята увереност и да излъчва естествената си харизма.

Вижте още: Съвет за всяка зодия за октомври 2024

Скорпион

С навлизането на Слънцето в Скорпион на 22 октомври, представителите на тази зодия ще почувстват прилив на лична сила и интуиция. Дълбоката, трансформираща енергия на техния сезон засилва връзката им с мистичното, позволявайки им да проявяват желания с по-голяма интензивност и да се докоснат до вътрешната си магия.

Риби

Като силно интуитивен и духовен знак, Рибите ще бъдат особено настроени към небесните промени през октомври, особено със слънчевото затъмнение на новолунието във Везни по-рано през месеца. Тази енергия ще подобри способността им да проявяват мечти, укрепвайки тяхната емоционална и творческа магия през този период.

Вижте още: Тези зодии ще се радват на много пари през октомври 2024

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама