3-те зодии, които НЕ търпят неуважение


3-те зодии, които НЕ търпят неуважение
Снимка: iStock

Повечето хора са меки, непринудени, уравновесени, добродушни и не виждат полза от това да държат злоба или да са войнствени. Има друг тип хора, които смятат, че ако някой не ги уважава дори веднъж и той не отмъсти, това е открита покана да не ги уважавате завинаги. Може би се чувстват така поради гордост, може би са малко несигурни или може би е комбинация от двете. Ето кои са трите зодии, които никога не трябва да пренебрегвате. Никога. Нито веднъж.

1. Скорпион

Основната причина, поради която само глупаците биха проявили неуважение към Скорпион, е, че те са отмъстителни. Не се ядосват най-бързо – това би бил Овен – но определено прощават най-бавно. Мрачни, интензивни и мистериозни поради вроден страх да не бъдат възприемани като слаби или уязвими, те реагират най-силно на актове на предателство. Таят злоба цял живот. Не искате да обидите или нараните Скорпион. Бъдете мили с тях, ако не желаете да бъдете ужилени.

2. Лъв

Лъвовете никога, никога няма да толерират неуважение поради тяхната гордост. Те са огнен знак, управляван от Слънцето и представляван от Лъва. Горда порода са, която е уверена, царствена, властна и дори малко властна. Те не обичат да се чувстват така, сякаш ги предизвиквате. Всяко посегателство върху тяхното достойнство, всяка заплаха за егото им ще бъде посрещнато с масивно отмъщение. Дори ако мислите, че това, което сте направили или казали, е тривиална шега, те ще го приемат като жестока обида и ще ви изпепелят с пълна сила. Ето защо само глупакът би пъхнал главата си в устата на лъва.

3. Овен

Управляван от планетата войн Марс, този огнен знак, символизиран от овен, има най-късия фитил и най-бързия нрав в зодиака. Смели, динамични, безстрашни и неспособни да бъдат срамежливи или кротки, Овните са широко известни със своите първокласни лидерски умения. Но е факт от политиката, историята и основната човешка психология, че лидери, които допускат дори най-малката нотка на неуважение, не остават лидери дълго. Масите ще надушат слабост и ще искат кръвта си. Ако не ги уважавате, те ще се погрижат да съжалявате. Веднага.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога няма да станеш този, който искаш да бъдеш, ако продължаваш да обвиняваш околните за това, което си.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама