3-те зодии, които искат да променят света


3-те зодии, които искат да променят света
Снимка: iStock

Това са зодиите, които са не само амбициозни и винаги имат цел, но искат да променят света за добро.

Дева

Девата иска да промени света поради огромното пространство за подобрение, което вижда навсякъде около себе си. Представителите на тази зодия смятат, че всеки трябва спешно да чете повече. Да се ​​образоват и да са в крак с новините. Мислят, че хората трябва да могат да си приготвят няколко основни ястия у дома или нещо, използвайки каквото има в хладилника и килера. Че хората трябва да положат повече усилия да бъдат мили, толерантни и гостоприемни. Че хората трябва да носят часовници и да се научат да идват навреме. Че трябва да казват истината по-често, дори и да не е това, което някой иска да чуе. Че трябва да се страхуваме по-малко от провал и да сме по-отворени за намиране на любов. По-малко притеснени за това какво мислят всички за нас и повече за това какво мислим за себе си.

Вижте още: Тези 3 зодии ще спечелят много пари през септември 2024

Водолей

Водолеят иска да промени света, като създаде повече възможности за повече хора. Икономически възможности, възможности за кариера, политически възможности. Възможности да служим на нашето семейство, приятели и общности. Възможности за намиране на информация, свързана с нещата, които искаме и имаме нужда. Възможности за изграждане на увереност и смелост да преследвате същите тези неща. Водолеят иска повече справедливост, повече равенство. По-малко невежество, по-малко омраза, по-малко дискриминация. Те гледат историята, колко по-лоши са били нещата преди и колко далеч сме стигнали, колко още имаме да извървим, като това е причина да станат и да опитат нещо ново, нещо, което да бъде промяната, която искат да виждат в света. Поради каквато и да е прекрасна, луда причина, Водолеят е човекът, който си мисли, че може да свърши част от нещата и това е същата увереност, с която постига целите си.

Вижте още: 3 зодиакални знака с кралска аура

Рак

Раците искат да променят света, защото самите те са се променили толкова драстично. Способността им да копаят дълбоко, да саморазсъждават и да развиват по-зрели начини за справяне или придвижване през света е подобрила качеството им на живот толкова много, че те искат да споделят тези инструменти със света. Желаят всички да се научат как да правят бюджет правилно, как да говорят за чувствата си. Как да си простят и как да дават и получават любов. Раците искат да споделят възможно най-много ресурси и колкото се може повече знания с другите. Желаят всички да се възползват от техния споделен опит, а не да трупат наградите за себе си. Това е тази способност за трансформация и служене на другите, която те смятат, че може да даде на света много повече радост и надежда, отколкото в момента си мислим, че има.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямата болест в днешните времена е да не бъдете обичани.

Принцеса Даяна

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама