3-те зодии, които е най-вероятно да ви разбият сърцето


3-те зодии, които е най-вероятно да ви разбият сърцето
Снимка: iStock

Tези зодии често си играят с чувствата на другите и е много вероятно да ви разбият сърцето, ако имате връзка с тях.

Водолей

Водолеите са склонни да бъдат доста непостоянни и нерешителни. Те обичат идеята за любов, подобно на това как вие ще се влюбите в идеята за тях. Но те не харесват това. Защото понякога дори не са сигурни колко добре познават себе си, така че как е възможно да ги обичате, те се чудят. Водолеите търсят себеоткриване и актуализиране чрез стремежа си към приключения и добра история за разказване. Ето как гледат на своите романтични "завоевания". Възможност за още една добра история, която да добавят към колекцията си. Те ще останат за през нощта, но е трудно да ги задържите след обяд. Въпреки че копнеят за любов, има част от природата им, която не могат да контролират. Тяхното намерение никога не е да разбият сърцето ви, но това изглежда винаги е така в крайна сметка. Ако можете да ги снабдите с безкрайна бездна от непредсказуемост и жажда за живот, те ще останат наоколо. Но в крайна сметка стават неспокойни и усещат, че светът отново ги призовава. Никога няма да забравят любовта, която сте им показали, но невинаги е достатъчно да останат. Често се чувстват неразбрани. Те не са лошите, любовта и емоциите просто са сложни по своята същност и все още не са разбрали тази страна на себе си. Не искат да бъдат коригирани, просто разбрани.

Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024

Близнаци

Лесно е да се влюбите в Близнаци. Човек би си помислил, че тъй като те са представени от карта таро "Влюбените", всяка романтична връзка с тях би била приказка, но бихте били наивни да мислите така. Защо? Тъй като омразата не е обратното на любовта. Обратното на любовта е безразличието. Можете да обичате и мразите един човек едновременно и ако не ни вярвате... излизайте с Близнаци. Те не го правят лесно. Почти невъзможно е да обичате Близнаци и да си тръгнете невредими. Те очакват да обичате всеки аспект от тях. Това е пакетна сделка. Ако усетят вашето презрение към по-трудната страна на природата им, отказват да се откажат, докато не ги приемете такива, каквито са. Но тази по-тъмна страна от природата им понякога е почти неузнаваема. Понякога дори не знаете кой е този човек. Това не означава, че трябва да избягвате напълно Близнаците. Тяхната любов е силна и това е нещо, което само малцина могат истински да оценят. Непредсказуемата им природа създава токсичен цикъл, в който не осъзнавате, че сте заседнали. Всичко в природата им е балансирано. Да обичате Близнаци е едновременно невероятно възнаграждаващо и ще ви накара да се съмнявате във всяко решение, което някога сте вземали. Независимо от това, ако разбият сърцето ви, ще научите много за себе си в процеса.

Вижте още: 3 зодии, родени да бъдат кралски особи

Дева

Да обичате Дева не е за хора със слаби сърца. Девите не са лош знак. Те най-вероятно няма да направят нищо, което умишлено да ви нарани. Повечето представители на тази зодия уважават и се грижат за емоциите на другите. Независимо от това, те не са знакът, с който да бъдете емоционално безразсъдни. Но е трудно да не се отдадете на техния чар и идеята за бъдеще с тях. Те са доста независими и са готови да отвърнат на любовта само ако тя отговаря на невероятно високите им очаквания. Девите обикновено предпочитат да бъдат сами. Те са невероятно доволни да бъдат със себе си и ще се ангажират с вас само ако е по-добре, отколкото да са сами. Ще приемат сърцето ви, но най-вероятно няма да ви дадат своето в замяна, което само по себе си ще ви остави да се чувствате празни и зависими от тяхното одобрение. Преследването на Дева ще разбие сърцето ви. Те могат неволно да ви накарат да се почувствате сякаш не сте достатъчни. Сякаш каквото и да правите, за да им угодите, никога няма да е достатъчно. Най-лошата част от това да разбиете сърцето си от Дева е фактът, че те няма да ви дадат причина да ги мразите. Как може да ги мразите? Защото не ви харесат? Това просто означава, че на вас двамата не е било писано да сте заедно. Но тъй като не ги мразите, е по-трудно да се откажете от идеята вие двамата да сте заедно. Ще прекарате месеци, обмисляйки всяко взаимодействие с тях, чудейки се къде сте сбъркали и какво сте могли да направите по-добре. Обвинявайки се, че сте пропуснали нещо специално. Просто знайте, не сте вие виновните. И дори не са те. В тази история няма лош човек, а само двама души, които накрая не са се справили.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама