2 зодии, за които август ще е най-хубавият месец от 2024


2 зодии, за които август ще е най-хубавият месец от 2024
Снимка: iStock

Добре, нека бъдем честни - астрологията за август изглежда малко интензивна. Тъй като ретроградният Меркурий в Дева се случва в същия ден, когато Венера преминава в Дева на 5 август, Марс и Юпитер в Близнаци в съвпад на 14 август и Марс в Близнаци в квадратура до Сатурн в Риби на 15 август, напрежението и неразбирателството са на масата през цялото време следващите няколко седмици. Въпреки това все още сме в лъчистия сезон на Лъвовете и си струва да се възползваме максимално – особено за няколко зодиакални знака!

Вижте кои две зодиакални знака може да имат най-добрия месец този август!

Лъв

Август е вашето време да блеснете, така че не се стеснявайте! Тъй като Слънцето продължава да се движи през вашия 1-ви дом на идентичността, следващите няколко седмици са идеално време да се съсредоточите върху това, което искате и имате нужда в живота, както и да имате предвид бюджета и целите си, за да го осъществите. Венера, планетата на любовта и красотата, се премества в Дева в началото на месеца, което може да даде вълнуващи финансови възможности за вас във вашия 2-ри дом на доходи и ценности. Въпреки това, Меркурий започва ретрограден в същата къща на следващия ден, което означава, че тези възможности могат да бъдат отложени или вашите финанси може да претърпят някои неуспехи. Ключовата дума, която трябва да имате предвид този месец, е търпението. Идеите, вдъхновението и възможностите вървят към вас, но те може да се случат по начини, които не очаквате, или може да отнеме повече време, за да процъфтят, отколкото бихте предпочели. По-специално, когато Марс и Юпитер са в съвпад в Близнаци, може да почувствате тласъка повече от обикновено, за да станете и да тръгнете с пълна скорост. Все пак трябва да запомните, че бързането няма да ви даде желаните резултати – урок, който ще научите по-добре, когато Марс в Близнаци е в квадрат със Сатурн в Риби. Ако можете да обмислите целите си и да поддържате темпото и очакванията си стабилни, този месец има толкова много да ви предложи.

Вижте още: Какво трябва да си повтаря всяка зодия през АВГУСТ 2024

Скорпион

Този месец получавате допълнително внимание, Скорпиони! Слънцето продължава пътуването си през вашия 10-ти дом на кариерата и обществения имидж през по-голямата част от този месец и е перфектен момент да преследвате това, което искате в тази област. Независимо дали става въпрос за повишение или нов път като цяло, вие сте по-наясно със стойността си от обикновено - както и всички останали, така че е най-добре да го използвате в своя полза! Време ли е да направите някои големи промени и ако е така, подготвяте ли се да ги осъществите? Естествено, винаги е полезно да имате хора на ваша страна и с преместването на Венера във вашия 11-ти дом на приятелства и работа в мрежа, имате подкрепата на хората около вас, които да ви помогнат да продължите напред. Въпреки това, Меркурий се премества в ретроградна позиция в този дом в същия ден, което означава, че ще искате да забавите темпото и да обърнете внимание на това, което вашите съюзници имат да кажат или да сте готови да изчистите някои недоразумения. Естествено, известна тежест се появява под формата на съвпад на Марс и Юпитер във вашия 8-ми дом на интимност и споделени ресурси. Въпреки че това може да създаде напрежение във вашите връзки, то също може да ви помогне да се затвърдите, че трябва да се гмурнете изцяло, вместо да правите нещата наполовина. Ако искате мечтите ви да се превърнат в реалност, не можете да седнете и да чакате, докато някой ви ги даде - вземете нещата в свои ръце.

Вижте още: Това са 4-те зодии, които най-бързо се влюбват

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама