Любовни хроники: Лени Кравиц и Ванеса Паради


Любовни хроники: Лени Кравиц и Ванеса Паради
Снимка: Стоп кадър

"Бях лудо влюбен в нея, но тя дойде в неподходящия момент. Чрез мен тя срещна Джони Деп."

Ванеса Паради се запознава с Лени Кравиц през май 1991 г., когато приятели я канят на негов концерт. След концерта тя изтичала в съблекалнята на певеца, а той ѝ оставил телефона си. Паради се обадила две седмици по-късно: "Бях почти сигурна, че няма да ме помни. Но едва чул гласа ми, веднага извика: "Ванеса, разбира се, ела! Ще се радвам много".

Вижте още: Любовни хроники: Кейти Пери и Орландо Блум

По-късно Кравиц признава, че е напълно очарован от френския акцент на Паради - толкова, че ѝ предложил да запише първия си албум в Америка и я убедил да се премести в къщата му. Ванеса щяла да остане там само за няколко седмици. Но в крайна сметка момичето живяло в Ню Йорк шест месеца.

Кравиц написва и продуцира албума Vanessa Paradis, който излиза през 1992 г.

Първоначално Паради уверявала всички, че са обвързани от чисто приятелство и професионални отношения: "И двамата обичаме Ленън, Хендрикс, Боб Марли и ерата на хипито". Но скоро станало невъзможно да скрие романтичните си отношения с Лени. Те дори не се притеснявали от факта, че по това време Кравиц все още бил женен за Лиса Бон. Развели се година след като започнал връзка с Ванеса.

Вижте още: Любовни хроники: Моника Белучи и Тим Бъртън

След това двойката излизала още около четири години. Паради ставала все по-известна и запознала да излиза сред най-популярните холивудски знаменитости. Един ден на парти срещнала Джони Деп и в крайна сметка избрала него.

Лени бил с разбито сърце.

"След това никога повече не я видях. Тя не дойде на концертите ми, вече не се свързахме. Мога само да пожелая тя да е щастлива, но знам, че някой ден ще се срещнем отново. И това ще е точният момент да говорим за всичко това", признава по-късно Кравиц.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от В света на


Реклама

Облечени от глава до пети в любов. И това е единствената марка, която никога не излиза от мода.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама