Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща


Жените полудяват по мъже, които правят тези 5 малки неща
Снимка: iStock

Много неща могат да се объркат на първа среща, така че не забравяйте нещата, които ще накарат една жена да разбере, че е центърът на вашия фокус. Това са действията, които могат да я впечатлят!

1. Предлагате да я вземете от вкъщи

Това е внимателен ход, който повечето хора са склонни да забравят. Живеем в епоха, когато повечето жени са независими, но все пак е хубав и мил жест, когато предложите превоз и я вземете за срещата си.

Това показва, че сте загрижени за нейната безопасност и може да я накара да се почувства специална. Въпреки това, ако тя се чувства неудобно от това предложение, може да го отхвърли, но все пак ще оцени внимателността ви.

2. Отваряте и задържате врати за нея

Това го правят истинските джентълмени, не защото жената не може сама да си отвори вратата, а защото това е знак на добро възпитание.

3. Активно слушате, когато тя говори

Много жени обичат да говорят. Вниманието на някои хора може да се съсредоточи само върху няколко минути от дадена история, преди умът им да се разсее.

Ето защо е огромен фактор, когато слушате активно и проявявате интерес към това, което се изразява, казват проучвания от университета в Рединг. Слушайте как говори, без да я прекъсвате, задавайте сродни въпроси и ѝ отделете цялото си внимание.

4. Пишете или се обаждате след първата среща

Бъдете този, който не се страхува да пише след среща. Това може да бъде просто съобщение, питащо дали тя се е прибрала безопасно или изразяващо, че сте сте си прекарали добре на срещата.

Не е нужно да играете игри и да чакате три дни, преди да изпратите съобщение. Ако сте се забавлявали и искате втора среща, трябва да ѝ кажете. Жените често се притесняват, че могат да не бъдат поканени на втора среща, така че тази динамика работи добре.

5. Давате честни комплименти

Забравете за свалянето на звезди и гръмките обещания. 

След като сте положили много усилия, за да се подготвите за среща, комплиментът се оценява високо. Това ѝ дава да разбере, че изглежда страхотно и че усилията ѝ не са били напразни.

Освен това ще ѝ вдъхне повече увереност и ще я накара да се чувства комфортно на срещата ви. Правете комплименти за външния вид на партньора си, но не не пускайте веднага сексуални намеци. Направете комплимент и за нейната личност и интелект.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Съвети


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама