Интересни факти за силния пол, които всички жени трябва да знаят


Интересни факти за силния пол, които всички жени трябва да знаят
Снимка: iStock/Guliver

Понякога ви се струва, че ви е трудно да разберете мъжа си? Трябва да разберете някои от основните характеристики на по-силния пол, така че отношенията ви да станат перфектни.

Мъжете и жените мислят и се чувстват различно. Всеки знае това. Но как да разберем по-силния пол? Толкова ли е трудно?Ще ви представим най-важните неща, които трябва да знаете за мъжете.

Мъжете не разбират намеци

Ако изведнъж сте решили да подскажете на любимия си какъв подарък искате да получите за рождения си ден, по-добре се откажете от намеците. Най-добре му кажете директно, защото  противен случай той няма да ви разбере. Същото важи и ако искате да го накарате да свърши някаква работа- говорете директно.

Мъжете не чуват от първия път

Пригответе се за това-  трябва да повторите поне два пъти едно нещо, така че вашият партньор да направи това, което сте го помолили. А на някои представители на по-силния пол трябва да им се напомня поне 5 пъти. Просто трябва да се примирите с този факт.

Мъжете имат нужда от лично пространство

Силният пол толкова свиква със свободния начин на живот, че му е трудно постоянно да е в компанията на жена. Затова те толкова често ходят на риболов, отиват в бар с приятели или изчезват в гаража. И това не се променя. Мъжка му работа.

Мъжете не различават нюанси

Ако помолите любимия си да ви донесе например кърпа с цвят на корал, тогава най-вероятно това искане ще го озадачи. Или ще ви предложи червената кърпа. По-силният пол разбира от цветове, но с нюансите мъжете имат истински проблем.

Мъжете са ревниви

Ще трябва да се примирите и с това, защото всички представители на по-силния пол не могат да издържат, когато някой посегне на тяхна територия. Мъжете са собственици по природа, така че не искат да споделят обекта на любовта си с някой друг. Затова се опитайте да не давате на избраника си причина за ревност, за да избегнете неприятен разговор.

Мъжете говорят директно

Ако вашият любим казва, че днес изглеждате страхотно, значи е така. И това не означава, че в другите дни не сте толкова привлекателни. Няма нужда да размишлявате.

Мъжете не забелязват дребни промени във външния вид

Най-често, за да може любимият ви да види новата ви прическа, ще трябва да го информирате за нея. Мъжете не възприемат жените на части, виждат ги като цяло. Ето защо, ако очаквате комплимент от него, просто кажете предварително, че отивате в салона.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Съвети


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама