Начинът, по който един мъж иска да обича една жена


Начинът, по който един мъж иска да обича една жена
Снимка: iStock

Искам да те обичам по начин, който кара хората да ни питат дали сме младоженци, след като сме били заедно от десетилетия. Искам да те обичам по начин, който лекува всички рани и белези, които имаш в сърцето ти. Искам да те обичам по начин, който кара хората да ни казват да вземем стая... и след това да не получим стая (защото ако да обичаш публично е табу, тогава искам да се бунтувам с теб.) Искам да те обичам по начин, по който дори когато се караме, винаги се чувстваме свързани със сърцата си. Искам да те обичам по начин, по който дори и двамата да сме имали две седмици ужасно спорадичен сън, любовта ни пак ще блести през пукнатините на заядливостта ни.

Искам да те обичам по начин, който ни улеснява да общуваме за абсолютно всичко - интимност, смърт, философия, страхове и мечти. Искам да те обичам по начин, който дава приоритет на връзката, дълбочината и интимността пред егото, емоционалното свиване и мълчаливото отношение. Искам да те обичам по начин, който ни позволява да правим сладки, обмислени и романтични неща един за друг. Няма да има празник в календара, необходим, за да покажем любовта си един към друг.

Чрез борба, загуба, мъка и неизбежните възходи и падения на живота, които ще ни изправят като предизвикателство поотделно и като двойка, аз ще бъда там, за да те обичам със степен на преднамереност, за която преди само си мечтала. Искам да те обичам по начин, по който всяка твоя усмивка се отразява в очите ми, всяко едно докосване носи топлина и усещане за истинска близост.

Искам да те обичам по начин, който те кара да виждаш малките радости в живота. Да знаеш, че винаги имаш моята опора и рамо, на което да се облегнеш, когато се сблъскаш с трудност.

Искам да те обичам така, всеки ден. Благодаря ти, че ми позволи да обичам толкова силно, колкото никога не съм предполагал, че ще мога.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Някой ден ще си достатъчно възрастен, за да започнеш да четеш приказки отново.

К. С. Луис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама