Мъжки жестове, които ни разтапят


Мъжки жестове, които ни разтапят
Снимка: Thinkstock/Guliver

Изглежда сякаш джентълменството е умряло и на негово място има само неуважение. Има обаче и мъже, които все още биха задържали вратата докато минеш и биха ти донесли букет цветя дори без повод. На нас жените всъщност не ни трябва много, за да се разтопим от щастие и умиление. Ето и 8 начина как мъжете могат да ни зарадват:

1. Отваря ни вратата

Той ще задържи вратата отворена и ще ни се усмихне, поставяйки нашия комфорт на първо място, дори само за няколко секунди. Определено мил жест, който ценим.

2. Запазва последната хапка за нас

Казват, че любовта на мъжа минава през стомаха. Затова, когато запазва последната хапка за нас, той ни показва, че ни харесва повече от това, което е в чинията му, макар че накрая е най-сладко.

3. Прекарва време със семейството ни

Мъж, който се интересува от детските ни истории, гледа мач с брат ни или хвали гозбите на майка ни, със сигурност заслужава нашето по-специално внимание. Това са малки жестове, но те говорят много за неговите намерения.

4. Подарява ни цветя без повод

Не говорим за скъп букет, дори едно цвете без повод ще ни зарадва. Има нещо в неочакваните цветя, което усмихва жените.

5. Гледа с нас женски филми/шоута

Когато един мъж предложи да гледа с нас някой романтичен филм или женско тв шоу, защото знае, че го харесваме, заслужава бонус точки. Дори повече, ако го прави, без да се оплаква или да очаква нещо в замяна.

6. Ходи от външната страна на тротоара

Първият път, когато някой го направи, сигурно ще бъдете изненадани. Но след това ще се зачудите защо никой друг мъж не ви е закрилял по този начин. Това не е задължително, но е наистина мил жест, показващ загриженост.

7. Целува главата ни

Целувката по-главата ни кара да се чувстваме обожавани. Тя показва любов и покровителствено отношение към нас.

8. Помага ни да си облечем палтото

Ние можем абсолютно сами да си облечем връхната дреха, но това не е въпрос на умение. Това е джентълменски жест и със сигурност ни харесва.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама