Ако забележите тези 10 поведения в партньора си, любовта му към вас все още е силна


Ако забележите тези 10 поведения в партньора си, любовта му към вас все още е силна
Снимка: iStock

Всички понякога се чувстваме несигурни и се чудим дали нашите партньори все още ни обичат толкова, колкото преди. Ако вашият партньор проявява някое от поведенията, изброени по-долу, можете да бъдете сигурни, че все още сте всичко за него.

1. Смее се на (или се примирява) с ужасния ви хумор

Партньорът ви подсмихва ли се на лошите ви шеги или се подиграва с нелепите ви лудории? Тогава знаете, че той все още ви обича много.

2. Той прави малки мили жестове за вас

Претоплянето на чая ви или прибирането на дрехите ви може да не са грандиозни жестове, но истинската любов често се проявява в малките неща, които хората правят един за друг. Ако наистина не му пукаше, тогава нямаше да прави малки добрини за вас редовно.

3. Продължава да флиртува с вас

Може би ви хваща за дупето, когато минавате покрай него, или подсвирква, когато се събличате. Ако вашият партньор флиртува с вас редовно, това е солиден знак, че любовта му все още е силна.

4. Умишлено иска да прекарва времето си с вас

Той искрено се радва да прекарва времето си с вас, независимо дали отивате на излети или се изтягате заедно да четете на дивана. Ако желае да бъде с вас, вместо да се мотае сам, това е, защото ви обича и иска да увеличи максимално времето, което прекарва с вас.

5. Иска да споделя мислите си с вас

Когато се вълнува от нещо, той иска да го споделя с вас възможно най-скоро. Ако все още сте любимият му човек, вие ще бъдете първият човек, когото търси, когато иска да говори - независимо дали става дума за нещо страхотно или за тема, която го плаши или му тежи.

6. Когато се стигне до натиск, той ви прави приоритет

Ако семейството му даде ултиматум за времето, прекарано с тях срещу вас, той ще избере вас. По същия начин, ако не сте добре или имате нужда от неговата помощ за нещо, той ще отмени своите (потенциално по-забавни) планове, за да гарантира, че ще се погрижи за вас. И ще го направи без колебание или просто намек за мърморене.

7. Полага искрени усилия в подаръците, които ви дава

Независимо дали е малко камъче, което е намерил, което му напомня за вас, или нещо специално, което винаги сте искали, той влага искрена мисъл и усилия във всеки подарък. Ако любовта му към вас не беше силна, той просто щеше да ви даде пари или ваучер за подарък.

8. Обръща голямо внимание на вашите вкусове

Вашият партньор обръща внимание на малките детайли за нещата, които ви харесват най-много, независимо дали е точното количество сметана и захар, които добавяте към сутрешното си кафе, или любимия ви аромат на перилен препарат.

9. Той споделя невинните си радости с вас

Малко поведения изразяват силни, любящи връзки като споделяне на уязвимост относно радостите от детството. Ако чувствата на партньора ви към вас все още са силни, той ще сподели подробности за неща, които са го направили щастлив в детството. Това може да са места, които е посетил, книги или филми, които е харесал, лакомства, игри и т.н.

10. Той ​​мечтае с вас

Това може да включва размишления за реални, постижими планове за вашето общо бъдеще. Ако го попитате какво би направил, ако вие двамата получите внезапна неочаквана печалба, и веднага ви включи в плановете си, всичко е наред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Лошата новина е, че времето лети. А добрата новина е, че ти си пилотът.

Майкъл Алтшулер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама