Ако не чувствате тези 5 неща, това не е истинска любов


Ако не чувствате тези 5 неща, това не е истинска любов
Снимка: iStock

Търсенето на този специален човек се е превърнало в приоритет за мнозина. Може да не е лесно, но рано или късно повечето хора откриват любовта. Въпреки това, не всеки знае начините да я поддържа жива и как да расте през годините. Така че, ако долните неща не се отнасят за връзката ви, вие не сте наистина влюбени и вероятно нямате бъдеще заедно.

1. Романтична любов

Всички знаем чувството. Срещаме се, свързваме се и се влюбваме. Когато сме с половинката си, светът ни се обръща с главата надолу. Предпочитаме да сме с любимия, отколкото да ядем, спим или работим. Чувстваме се на върха на света, когато любовта ни е споделена, и ужасно, ако изглежда, че  е застрашена. За съжаление двойки, които нямат романтична любов, която да ги кара да се чувстват така, вероятно няма да останат заедно дълго

2. Желание за сливане

Когато сме влюбени, искаме да слеем нашите тела, умове и дух. Но интензивността не е само удоволствие; става въпрос за желанието да споделим нашите сърца, души, атоми и електрони.

Ако откриете, че не искате да намерите тази дълбока връзка с партньора си, това не е добър знак.

3. Имате манталитет "ние срещу света"

Когато сме част от двойка, ние чувстваме силата на двама и радостта да бъдем ние. Все още сме в света, но светът изглежда като фон. Ние двамата сме центърът и светът е там, за да ни подкрепя и прегръща.

Когато нямате това мислене, това може да означава, че всъщност нямате истинска любов.

4. Желание за създаване

Истинската любов ни кара да копнеем да създаваме заедно с половинката си. 

Желанието да създавате и да отприщите своя вътрешен изобретател може да бъде потиснато, ако не сте с правилния човек. Това е така, защото ви липсва вдъхновение.

5. Само моментно разочарование

Фазата на медения месец в крайна сметка приключва и настъпва разочарованието. Нашият партньор изглежда се променя. Те не са тези, за които сме ги мислили, и не ни дават това, което копнеем да имаме.

Чудим се дали не сме направили грешка и започваме да се обръщаме настрани и да търсим това, което липсва. Въпреки това чувството на разочарование не е непременно лош знак, стига да е моментно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Това, за което човек постоянно мисли, ще дойде. И това, което постоянно отрича, и то ще дойде!  

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама