9 очарователни знака, че вашият мъж е пазител


9 очарователни знака, че вашият мъж е пазител
Снимка: iStock

Всички искаме да имаме до себе си мъж, който да ни обича истински и да знаем, че можем да разчитаме на него винаги и за всичко. Човек, който ни пази и е до нас както в хубавите, така и в най-трудните ни моменти. Ето 9 прекрасни знака, че имате до себе си мъж, който е пазител.

1. Той е готов да ви постави на първо място

Когато един мъж е наистина отдаден на вас и връзката ви върви към дългосрочен план, той ще ви направи неразделна част от ежедневието си, както и основен приоритет. Мъжът-пазач непрекъснато ще потвърждава, че ви обича и е отдаден на връзката ви, устно и чрез действията си.

2. Той е до вас в криза

Пазачът ще бъде до вас, когато нещата станат трудни. Като показва, че ви подкрепя в момент на истинска нужда, действията му ви уверяват, че ще бъде там, за да държи ръката ви по време на раждането на детето ви, смъртта на родителите ви и всякакви други ситуации на силен стрес или скръб, с които със сигурност ще се сблъскате.

3. Той оценява вашите странности

Добрият мъж ще се влюби във вас, защото цени вашите дарби и е готов да пренебрегне недостатъците ви. Но пазачът дори ще намери вашите по-странни качества - религиозно четене на вашия и неговия хороскоп или навика да ядете течен шоколад направо от буркана с лъжицата - не само за поносими, но и за симпатични.

4. Той ви показва колко го е грижа

Най-важният елемент от всяка връзка е как мъжът, с когото избирате да прекарвате времето си, се отнася с вас. Не говорим непременно за това да ви подарява букет от червени рози (макар че това винаги е хубаво), но като ви показва, че го е грижа и за вашето благополучие – неща като проверка на гумите ви, защото смята, че изглеждат малко ниски, или ви изпраща имейл, за да ви пожелае успех в представянето ви в работата.

5. Той е мил

От деца са ни казвали, че действията говорят по-силно от думите. Това никога не е по-вярно, отколкото в това как вашият мъж се държи към вас и към другите. Пазачът е много добър човек. Той е уважителен към родителите си (и вашите), учтив към служителите за обслужване на клиенти и нежен към животните. И той се държи мило, дори когато си мисли, че никой друг не го гледа - истински признак за добър характер.

6. Той е последователен

По същия начин като предишния знак, пазачът е надежден - човек, на когото наистина можете да разчитате. Въпреки че хората се променят през целия ни живот, мъжът, когото бихте искали да имате до себе си в дългосрочен план, е непоколебим. Неговата дума трябва да е сигурна, а любящото му поведение към вас трябва да бъде също толкова стабилно.

7. Той иска да изгради живот с вас

Когато единият човек във връзка иска да се ожени, а другият не, имате фундаментална разлика, която трябва да бъде разгледана. Пазачът споделя подобни житейски цели като вас и той с готовност ще работи с вас, за да се уверите, че неговите и вашите планове за бъдещето могат да се съчетаят.

8. Той може да се справи с емоциите ви

Жените по-лесно изразяват чувствата си от повечето мъже. Мъжете трябва да знаят как да се справят с чувствата ви, за да бъдат считани за дългосрочни партньори. Пазачът никога няма да ви нападне, че сте прекалено емоционални, като ви обвинява, че сте "точно като майка си" или ви нарича луда.

9. Той спори честно

Начинът, по който един мъж се справя с конфликти, показва толкова много за характера му, колкото и за това как действа през добрите моменти. Пазачът ще изрази чувствата си, ще поиска каквото желае и ще получи градивна критика - без да крещи, да хленчи или да се нацупи. Той също така ще може да изслуша какво мислите, без да се намесва, за да ви поправи или обвини.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Отношения


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама