Следпразнична криза - как да се справим с бюджета


Следпразнична криза - как да се справим с бюджета
Снимка: iStock

С началото на годината може да се каже, че празниците вече отминаха. Да, обаче и заделените финанси за харчене също. Празненства, пазаруване на подаръци, празнични трапези с близки приятели и семейството. Ами сега?

Следпразничната криза е реална и засяга голям процент от хората, като често води до финансово затруднение. На въпросът “Как да се справим?”, отговор дава екипът на Кеш Кредит.

Направете равносметка за бюджета

Време е да теглите чертата на предходната година и да видите с какви финанси разполагате към момента. Тук е мястото да съобразите кога ще вземете заплата, имате ли неотложни плащания към момента и колко сериозно е финансовото затруднение, коментират от https://cashcredit.bg/.

Изгответе финансов план

След като сте оценили ситуацията след празниците, в която се намирате, е време да изготвите нов финансов план за годината, който да следвате. В случай че положението след празниците е сложно, но не е непоправимо към момента, може да приложите оптимизиране на разходите, като пазарувате на промоция, изготвяте точен списък с покупки и пестите електроенергия.

В случай че се намирате в безизходица и ви трябват пари на момента, обмислете алтернативни начини за помощ към бюджета.

Потърсете алтернативни методи за справяне с кризата след празниците

Тегленето на бърз заем е алтернативно решение, което да ви помогне да подкрепите бюджета след празниците. Защо да изберете такъв тип финансиране? Запознайте се с ключовите предимства на бързите кредити, които от Cashcredit.bg споделят:

  • бърз и систематизиран процес – времето от кандидатстването до одобрението може да отнеме няколко минути;
  • лесна процедура, достъпна за всеки – можете да заявите своя заем онлайн, без необходимост от посещение на офиси, институции и други;
  • определяне на размера на сумата и вноските – при кандидатстване имате възможност да посочите условията, които ви интересуват. Така ще подкрепите бюджета след празниците според нуждите ви;
  • има разнообразни продукти – ще откриете потребителски кредити, продукти за пенсионери, подкрепа на бюджета за деня и много други варианти, които да обмислите и заявите;
  • прозрачни условия – още преди сключването на договора за заем, вие ще се запознаете с условията, благодарение на калкулаторите, които ще откриете в сайта на избраната кредитна институция. Там са описани различни такси за оценка и риск, брой на вноските (месеците), размерът им и цялата сума за погасяване с включената лихва.

След като имате нужните финанси да покриете дупките по бюджета след празниците, ще можете да се погрижите за всички сметки и текущи нужди.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Стремете се не да бъдете успешни, а да бъдете ценни.

Алберт Айнщайн

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама