Новата книга на Дан Браун вече и на български


Новата книга на Дан Браун вече и на български
Снимка: БАРД

Новата книга на световноизвестния автор на трилъри Дан Браун, "Произход", вече е на българския пазар.

Билбао, Испания. Робърт Лангдън, харвардски професор по символика и религиозна иконография, пристига в музея "Гугенхайм" в Билбао, за да присъства на оповестяването на откритие, „което завинаги ще промени лицето на науката“. Организатор на събитието е неговият приятел и някогашен студент Едмънд Кърш - четирийсетгодишен милиардер футурист, чиито изумителни изобретения и предвиждания са му създали скандална слава по света. Тази вечер няма да е изключение: той обявява, че ще разкрие поразително постижение, което ще разтърси самите основи на човешкото битие.

Грандиозното събитие обаче е хвърлено в хаос преди Кърш да успее да съобщи за безценното си откритие. Животът на Лангдън е в опасност и той е принуден да бяга с директорката на музея Амбра Видал. Двамата се отправят за Барселона в рисковано търсене на загадъчна парола, която ще отключи тайната на Кърш.

Изправени срещу враг, който винаги е на крачка пред тях, Лангдън и Видал се лутат из лабиринтите на града. Насочвани само от енигматични символи и чудати произведения на модерното изкуство, двамата бегълци вървят по следи, които ще ги отведат до потресаваща истина, останала погребана... досега.

Проф. Лангдън отново е забъркан в глобални събития, които може да имат огромни последици за световните религии. И както в останалите романи на Дан Браун, неговите обширни проучвания в областта на изкуството, архитектурата и историята насищат всяка страница. - Entertainment Weekly

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама