Кой има имен ден днес, 26 август, 2024 г.


Кой има имен ден днес, 26 август, 2024 г.
Снимка: iStock

Днес - 26 август 2024 г. - повод да почерпят имат Адриан, Адриана, Адриян, Адрияна, Наталия, Натали и Наташа! Честит имен ден!

Името Адриан идва старогръцката дума άδρος („адрос“), означава „богат“, „голям“, „значителен“, „здрав“, „силен“, „красив“, „щедър". Това е името на известен римски император. Произхожда от "Хадрия", от латинскoтo hadrianus. Хадрия е град в северна Италия, дал името на Адриатическо море.

Името Наталия идва от латински и идва от думата “natale”, която означава “родна” или “рождена”.

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Пожелавам ти в живота твой само щастие да жънеш, само щастие да сееш и много дълго да живееш!

*** 

Днес е твоят имен ден! Носи името си с гордост! Запази го чисто и неопетнено, за да грее от род на род, от век на век! Човек за името живее и само с име е човек.

***

На този ден благословен ти желая вяра, която да не те напуска в трудните моменти! И не забравяй лесно е да склониш глава и по-трудно е да победиш. Казват, че животът е игра, в която все някой побеждава и аз ти пожелавам победителят да бъдеш ти! Честит имен ден!

*** 

Пожелавам ти да бъдеш като тревата и да се изправяш всеки път, когато те газят ! Да бъдеш като кокичето - да намираш топлина дори в най-големия студ ! Да бъдеш като звездите - да си близка и едновременно далечна, но винаги даряваща любов и светлина! Честит имен ден!

*** 

Честит имен ден! Нека винаги намираш сили да се справяш с всичко, да прощаваш и на всички нас любов да даряваш!

*** 

На този ден благословен ти желая мъдрост, за да правиш верен избор, здраве и много любов, за да има смисъл това, което постигаш! Честит имен ден!

*** 

Нека всеки ден за теб да бъде изпълнен с радост, в душата ти има само светлина, а в сърцето си да носиш огъня на любовта. Пожелавам ти още много мечти, които да сбъднеш и крепко здраве, за да има смисъл всичко това! Честит имен ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама