Кой има имен ден днес, 25 юли, 2024 г.


Кой има имен ден днес, 25 юли, 2024 г.
Снимка: iStock

Днес - 25 юли 2024 г. - повод да почерпят имат Анани, Добри, Енчо, Яни, Янко, Янчо, Ана, Анабел, Анелия, Анета, Ани, Анита, Анка, Анна, Аня, Блага, Вилиана, Яна, Янка. Честит имен ден!

Името Анна идва от иврит и означава "благодат". 

На този ден Християнската църква отбелязва Успение на Света Анна. Тя е родила Мария, бъдещата майка на Исус. Почита се като един от основните християнски символи на майчинството. Тя е покровителка на майките и бременните жени. На този ден се празнува Лятната св. Анна, която слага края на лятото. 

Пожелания за имен ден

Честит имен ден! Нека този ден бъде изпълнен с много усмивки, хубави емоции и специални моменти!

***

Пожелавам ти да бъдеш винаги заобиколен от обич и топлина, да те срещат само добри хора и да имаш много поводи за радост. Нека всяко твое начинание бъде увенчано с успех и удовлетворение.

***

Честит имен ден! Нека този ден бъде един от най-ярките в живота ти!

***

Пожелавам ти здраве, щастие и късмет! Нека всяка твоя мечта се превърне в реалност и нека винаги имаш причина да се усмихваш. Нека доброто, което правиш за другите, ти се връща многократно.

***

Честит имен ден! Нека светлината на този ден озарява пътя ти през цялата година!

***

Желая ти да бъдеш обграден с любов и внимание, да срещаш само радост и благополучие. Нека щастието бъде твой постоянен спътник, а трудностите – лесни за преодоляване.

***

Честит имен ден! Нека днес и винаги да усещаш обичта и подкрепата на близките си!

*** 

Нека празникът ти бъде изпълнен с топлина и много смях, с радост и доброта. Пожелавам ти здраве и дълголетие, усмивки и успехи, както и много обич в сърцето ти.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама