Кой има имен ден днес, 22 юли, 2024 г.


Кой има имен ден днес, 22 юли, 2024 г.
Снимка: iStock

На този ден - 22 юли 2024 г. - повод да почерпят имат Магда, Магдалена, Мадлен, Мадлена, Мара, Мариана, Мария, Марийка, Марияна, Миглена, Лина! Честит имен ден!

Името Магдалена е библейско име, което означава "кула". Счита се като „произхождаща от Магдала“ - древен град в Израел, разположен на брега на Мъртво море. Смята се, че Мария Магдалена е родена или свързана по някакъв начин с този град. 

Православната църква чества Света мироносица и равноапостолна Мария Магдалина. Светица, която следва и споделя страстите на Христос до неговото разпятие. Смята се, че става свидетелка на възкресението му.

Пожелания за имен ден

Пожелавам ти най-вече здраве, то е всичко, което ни трябва, а всичко останало ще си дойде само. Честит имен ден!

***

Честит имен ден!

Желая ти най-красивата приказка, с най-красивите приятели и най-красивите моменти в нея. Бъди добрият герой, който прави хората щастливи и никога не отстъпва пред злото.

***

Честит имен ден!

Пожелавам ти дълги години щастливи моменти с любимите хора, да постигаш целите си с лекота и все така да продължаваш напред с много настроение.

***

Чувствай се късметлия, че имаш всички нас. Ние пък сме на седмото небе, че те познаваме. Продължавай да ни радваш със смеха си и всичко, което правиш!

***

Честит имен ден!

Ще ти пожелая здраве, а за всичко останало много пари, за да може да си го купиш.

***

Бъди единственият писател на своят живот. Направи всяка страница пълна с благополучие и страхотни мигове. Нека в своята книга ти да си герой и доброто винаги да побеждава!

Честит имен ден!

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Любопитно


Реклама

Никога не преставай да се усмихваш, дори когато ти е тъжно, някой може да се влюби в усмивката ти.

Маркес

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама