Какво значи числото на вашия жизнен път (част II)


Какво значи числото на вашия жизнен път (част II)
Снимка: iStock

Числото на жизнения ни път всъщност определя нашите характери и съдби. Вече ви обяснихме как да го изчислите и показахме какво значение имат някои от числата в тази статия:

ЕТО КАКВО ОЗНАЧАВА ЧИСЛОТО НА ЖИТЕЙСКИЯ ВИ ПЪТ И КАК ДА ГО ИЗЧИСЛИТЕ

Вижте какво означават останалите числа:

Число на жизнения път 6

Хората с жизнен път 6 са мъдри, хуманни и човеколюбиви. "Шестиците" виждат своето предназначение в помощ на другите хора и от това доколко добре ще се справят на това поприще зависи тяхното щастие в живота. Интуитивно усещат ситуациите, където помощта им е необходима, никога не се намесват в чуждите проблеми без нужда.

"Шестицата" искрено вярва, че светът принадлежи на всички и че за всички има достатъчно, стига благата да се разпределят правилно. Тя с удоволствие се натоварва с функцията на "контрольор".

Хората с това число са надарени от природата с артистичност, писано им е да донесат красота и хармония в нашия свят. 

Число на жизнения път 7

Хората с число на жизнения път 7 са горди и независими. Надарени са с интуитивна проницателност и аналитично мислене, граничещо с ясновидство. Счита се, че "седмиците" витаят в облаците. Тези тайнствени хора притежават целителски способности и винаги навреме се притичват на помощ на другите.

Те са бунтари в сърцето си, носители са на нови, необичайни идеи.

Приоритет в живота на "седмиците" е постигането на вътрешен покой и пълнота. Всеки ден се нуждаят от известно време насаме, без уединение не биха могли да се зареждат енергийно и напълно да реализират способностите си.

Това са хора, стремящи се към духовно израстване. Те могат едновременно да бъдат мечтателни мистици и прагматични философи.

Число на жизнения път 8

"Осмиците" имат активна жизнена позиция, призвани са да градят и създават, готови са да вземат инициативата в свои ръце, като контролират и направляват събитията. Те са силни и упорити, при необходимост могат да бъдат даже жестоки. Тези динамични хора разчитат само на себе си, не обичат да са зависими. Властни и самоуверени, работят много и упорито.

Имат отлични физически данни, обичат да изглеждат добре - външният вид е от голямо значение за тях.

Умеят да мотивират себе си и обкръжаващите ги. Всичко, с което се захване такъв човек, му е подвластно. Мощният им вътрешен потенциал, силната воля и мъдростта ги превръщат в лидери. Животът им изпраща много изпитания, от което те стават все по-силни. В състояние са да осъществят и най-грандиозните планове.

Число на жизнения път 9

"Деветките" са харизматични хора с неограничени възможности, тъй като съдържат в себе си всички останали числа. Без "деветката" да прави нещо особено, с едно телефонно обаждане или казана дума мимоходом, може да предизвика сериозни променени на другия край на света. И това не е преднамерено, просто роденият с число на живота 9 изпълнява функциите, които му е възложила съдбата. Но когато действително си е поставила цел и се движи към нея, всяко действие на "деветката" пробужда най-прекрасното в човешката душа - доброта, щедрост, великодушие и състрадание.

Те притежават творческо мислене, като отлично визуализират, могат да представят света по оригинален начин и да го подобряват. Да въплътят идеите си могат, ако станат дизайнери или архитекти.

Те са социално активни личности, справедливи, честни, толерантни, имат силно въздействие над останалите и могат да бъдат представители на общите интереси. От тях излизат отлични политици, юристи, преподаватели и лекари. Те са емоционални, любвеобилни, магнетични и състрадателни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Любопитно


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама