Владимир Карамазов издаде първата си книга


Владимир Карамазов издаде първата си книга
Снимка: Facebook Владимир Карамазов

Актьорът и фотограф Владимир Карамазов издаде първата си книга, която носи заглавието "Мина половин живот". Той сам се похвали с новината, като за целта използва социалните мрежи. Той уточни, че книгата не е биографична, а с "разкази от онази минала половина от живота ми, която вече е в спомените".

Владо за книгата си

"Най-после, след година и половина, книгата ми е готова. През какво ли не се мина, колко ли пъти не се отказвах. Заинатих се накрая, защото в последните години много лесно се отказвам, от всичко. Стигнах до някакво ниво на изключителна лекота на отказване. Без да го мисля, без да съжалявам. Но тук не бях само аз и не само аз положих голям труд. А и това с отказването, трябваше да го преборя. Подробности ще намерите в самата книга, която не е биографична, а разкази от онази минала половина от живота ми, която вече е в спомените. Текстове, които съм писал преди години и които показват, колко много съм се придвижил в други посоки. Като жанр, може би книгата попада в графата "литературна халтура", а от този жанр има бая на пазара. Но по-добре да ви го кажа и да няма неприятно изненадани. Не съм автор, писател или литературовед. Един актьор, който разказва, това съм.

Реших да издам книгата сам, за да имам свобода и най важното ако се проваля, да се проваля сам, а не да завлека в провала цяло издателство. За да е по интересно, реших, на тези от вас които искат книгата да си вземат от мен, да им подпъхна в нея малък артефакт от онази изминала половина на живота ми. Всички тези малки глупости съм пазил през годините за спомен, който мога сега да споделя с вас. Когато прочетете книгата, ще разберете от кой период са. Ще сложа и автограф, макар и да не знам за какво ви е."

Вижте още: Владо Карамазов стана жертва на онлайн измамници (СНИМКИ)

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама