"Капри завинаги" - как едно пътешествие може да излекува сърцето


"Капри завинаги" - как едно пътешествие може да излекува сърцето
Снимка: изд. ЕРА

В разгара на лятото излиза втората книга на Роберта Грегорио - "Капри завинаги". След супер успешната "Сладоледен рай в Амалфи", Роберта ще ни пренесе отново в Южна Италия, и по специално на вълшебния остров Капри. Книгата излиза от печат на 09.07 и е идеална за почивка на плажа, хамак в парка, а защо не и просто сред домашния уют.

Повече за книгата

Когато Киара среща Кеко за пръв път, тя е смутена. Но щом той ѝ се усмихва, тя в миг се влюбва в трапчинките и бездънните му сини очи. А след романтичната им разходка с неговата веспа, е ясно, че това е любов от пръв поглед и за двамата. Сякаш са предопределени да са завинаги заедно... Ала седем години по-късно те са изгубили връзка и се опитват да продължат напред.

Киара не е щастлива, че трябва да се върне в родния си Неапол да помага на баба си в малкото златарско ателие. Създала си е изцяло нов живот в Милано и не иска да поглежда назад. Но съдбата има други планове.

В бижутерията на Виа дел Аморе – известна оживена уличка с магазини, посещавани от много младоженци, ги очаква пълен хаос. Скоро след като Киара започва работа там, тя открива забравена поръчка за брачни халки, предназначени за сватба на прелестния остров Капри и тръгва на пътешествие, за да намери на кого принадлежат. А там я чака огромна изненада.

Възможно ли е Киара да спаси приказната сватба на Капри и същевременно да излекува собственото си сърце край лазурните води?

Повече за автора

Роберта Грегорио е родом от Бавария, а сега живее в Кампания със съпруга и двамата си сина. Тя обожава сладкото италианско бездействие (dolce far niente), но се придържа и към немските си корени и често смесва двете в писането си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама