Георги и Анна Малчеви ни съветват как да бъдем по-успешни родители


Георги и Анна Малчеви ни съветват как да бъдем по-успешни родители
Снимка: ПР

На пазара излиза една много полезна книга за всички, свързани с родителството - бъдещи родители, родители на бебоци, на малки деца, на тийнейджъри. "Бъди за пример като успешен родител" от авторите Георги и Анна Малчеви съдържа 17 принципа, които са лично изпитани.

Повече за книгата

"Основната цел и мерило на успешния родител днес е да помогне на детето си да развие потенциала си и да расте щастливо. А затова трябва да познаваме "матрицата" за успешно родителство. Всеки ден имаме възможност да направим още една стъпка в правилната посока.

В книгата сме акцентирали на много конкретни съвети как да сте пример като успешни родители на още по-успешни и щастливи деца. Всичко е онагледено с цитати, изводи и лични истории – наши и на родители, учители и психолози, от които всеки да вземе за себе си максимално много стойност в осъзнатия си стремеж да бъде успешен родител."

Карета от гости

Стойне Василеви, Адриана Манолова; Георги Ненов и Неда Борисова; Ваня Ананиева и Петко Любенов; Ивайло Кунев и Таня Терзийска; Гого от "Игри на волята"; Владимир и Весела Борачеви; психолози; учители; треньори и др.

За авторите

Георги Малчевев преподавател в 4университета, съосновател на  Фондация Предай нататък, управляващ съдружник във водеща дигитална агенция, активна обществена личност. Развива най-големите Linkedin бюлетини в България на тема маркетинг (9k абонати) и на тема продуктивност (5k абонати). Има блог malchev.net. Водещ, модератор и лектор на събития.

Анна Малчева е полиглот владее 6 езика, освен българския. Специалист по управление на системите за качеството и, разбира се, на семейния живот.Има отлично чувство за хумор.

Имат двама сина - Теодор (Теди) на 20 години и учи AI в Harvard, и Кокона 14 години - прави по 500 набирания на ден.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Книги


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама