Новата блестяща колекция бански на Astratex подхожда на всеки


Новата блестяща колекция бански на Astratex подхожда на всеки
Снимка: Astratex

Ако през Юни морето бе все още малко хладно и не всички бяха готови да се попекат на плажа, то Юли донесе началото на летните приключения. И тъй като най-слънчевият месец от годината заслужава бляскава подготовка, дизайнерите на Astratex ни представиха най-новата си колекция бански, която ще заслепи всеки на плажа. Нейното име е Shiny Brown.

Материя, в която ще заблестите

Красотата на колекцията Shiny Brown се крие в изключително елегантната материя, от която е ушита. Дизайнът на плата включва черна основа, декорирана с палмови листа в бежово и кафяво. И това дори не е най-специалното в изработката. Черешката на тортата в дизайна на колекцията са нишките, които карат текстилната материя да блести под слънчевите лъчи. Комбинацията от селектираните цветове, искрящите частици и металните орнаменти придава екстра луксозен вид на банските.

Специалистите по бельо и бански на Astratex разкриват, че дизайнът на колекцията е вдъхновен от тропическата фауна, сияещите танци на плажните пясъци под жаркото слънце и естествената женска красота.

Кройки за всяка женска фигура

Всеки един бански, който Astratex създава е ушит така, че да ласкае женските форми и да прикрива леките несъвършенства при нужда. Моделите Shiny Brown не изневеряват на тези принципи. В колекцията ще откриете един цял бански, както и няколко горнища и долнища, от които да избирате и които да комбинирате по най-добрия начин за вашата фигура.

Целият бански Shiny Brown е насочен към дами с по-пищни форми, които имат голям бюст. Той е с неподплатени чашки, така че да не придава допълнителен обем на гърдите. В същото време леко пристягащата кройка оформя зоната на талията, а нежният набор около корема в комбинация с черния цвят от двете страни на торса вталява фигурата оптически. Дамите с фигура тип “ябълка” определено ще оценят този бански.

Горнищата на бански, включени в колекцията, са три. Първо ще споменем горнището с класическа кройка на сутиен, което е направено за дами с пищен бюст. При него можете да разчитате на меко подплатени чашки с висок център и класически банели, които ще дадат идеална опора на тежките гърди. От своя страна широките презрамки и металната закопчалка гарантират, че горнището на банския ще остане на мястото си без да убива никъде. Ако нямате големи, тежки гърди, то на вас ще се харесат моделите с триъгълни чашки. Можете да изберете или вариант без подплънки, или този с push-up чашки, който е създаден, за да повдигне малкия бюст.

Долнищата Shiny Brown са също три на брой - долнище с кройка на класически бикини, тип триъгълник и долнище с широка талия. Вариантът с класическа бикинена кройка е изцяло в черно и не създава допълнителен обем около ханша. Бикините тип триъгълник са изцяло в шарката на колекцията и са декорирани са с метални халки и класически връзки отстрани. Те са перфектни за слънчеви бани заради ниската си талия. Последното долнище в колекцията е ушито в черно, а основният десен на Shiny Brown е само фино декоративен. То е подходящо за дами, които предпочитат да прикрият ханша добре, тъй като перфектно покрива задните части.

Тази и всички останали колекции бански от ателието на Astratex ще откриете само онлайн.

Автор: Ивелина Димитрова

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

"Не мога" не е решение.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички