Нетрадиционната булка


Нетрадиционната булка

Миналата седмица ви разказахме за традицията да се носи бяла рокля на сватбата, сега пък ще дадем идеи на по-„лудите“ дами, които искат да са различни и не робуват на нравите.

Класика отгоре, креативност отдолу. Все още можете да си бъдете принцеса, но с по-игрива нотка.

Ако пък сте още по-смели, изберете рокля в съвсем различен цвят. Бонус е, ако този цвят е от тъмната гама, каквато е и долната рокля. Перфектно решение, ако сте от онези дами, които не обичат да си купуват тоалет, който знаят, че няма да носят след това. Защо да давате пари за задължаваща булчинска рокля, като можете да си вземете такава, каквато със сигурност ще облечете отново?

В случай, че не сте чак толкова смели, че да се появите на сватбата си в рокля с тъмен цвят или се страхувате, че на някои от по-възрастните ви роднини може да им стане лошо при вида ви (ах, днешната младеж!), но все пак искате да сте нетрадиционна, заложете на рокля в по-нежен цвят. А защо не и пола + корсет, каквото е горното предложение? (нямаше да се сетите, ако не ви бяхме казали, нали?) Така също ще успеете да оползотворите максимално „роклята“, защото имате възможност да носите двете части по най-различни начини!

Направете от невероятно нежната си бяла рокля произведение на изкуството, като добавите цветни елементи! Така със сигурност ще бъдете запомнена.

Омбрето не е модерно само при прическите! Този избор отново е за по-смелите дами, защото, да си признаем - яркото жълто не е от най-традиционните сватбени цветове. Естествено, може да го направите с какъвто цвят си пожелаете, важното е вие да сте доволна.

Ако пък си падате по повечко цветове на едно място, долните рокли са перфектни за вас - просто изберете любимите си цветове и вдъхнете живот на скучната.

 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не е чудо да имаш сто приятеля. Чудо е да имаш един, който да е на твоя страна, когато стотици са против теб.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама