Най-интересните тоалети от откриването на Олимпиадата (СНИМКИ)


Най-интересните тоалети от откриването на Олимпиадата (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

Париж – чуят ли за този обаятелен град, съзнанията ни веднага го свързват с мода. Това лято обаче спорт и мода се срещат в столицата на Франция, която е домакин на 33-те Олимпийски игри. В историята на олимпийските игри марки като Ролф Лорън, Исей Мияке и Диор са били дизайнери на олимпийските облекла и тазгодишната Олимпиада не се отличава с нищо в това отношение. Откриването на Игрите беше в събота (26.07) и сега е време да погледнем какви бяха тоалетите на олимпийците по време на церемонията.

Кои бяха най-интересните костюми на откриването на Олимпийските игри?

Монголия - MICHEL & AMAZONKA

Сестрите Мишел, Амазонка и Мунхяргал Чойгаала са големите умове, които стоят зад монголския моден бранд MICHEL & AMAZONKA. Те са успели да изработят униформите на монголския тим само за три месеца! По облеклото има множество бродерии, които са с различен смисъл, значим за страната.

Канада - LULULEMON

Основаният във Ванкувър бранд, е направил доста иновации, за да постигне „една от най-адаптивните колекции досега“. Облеклото на атлетите е създадено да откликва на всичките им нужди, като същевременно с това е било важно те да изглеждат стилни и модерни.

Хаити - STELLA JEAN

Италианската дизайнерка Стела Новарино, чиито корени идват от Хаити имаше възможността да облече отбора на страната си. Костюмите на жените се състояха от шарена пола и риза, а тези на мъжете от спортно горнище, класическа хаитска риза и панталон в същите шарки като полите на сънародничките им.

САЩ - RALPH LAUREN

14-компонентното облекло от колекцията на Ралф Лорън красеше американските атлети на церемонията в събота. Колекцията е вдъхновена от динамиката и духа на града домакин.

Франция - BERLUTI

Целта на французите бе да изпъкнат с елегантността на страната си. Тази им цел успя да изпълни френският бранд Берлути. Облеклото на домакините напомня на смокинг в цветовете на националния им флаг, който да им напомня за родината.

Чехия - ALPINE PRO

Колекцията на ALPINE PRO е вдъхновена от чешките олимпийци преди цели 100 години, които са се състезавали на Олимпиадата в Париж през 1924. Тогава атлетите са били облечени в многоцветни дрехи, защото са искали хем да им е удобно, хем да носят цветовете на страната си.

Китайско Тайпе - JUSTIN CHOU

Една от най-елегантните визии беше тази на Китайското Тайпе, която внуши духа на културата, изкуството и устойчивостта на страната.

Южна Корея - MUSINSA STANDARD

Делегацията на Южна Корея изпъкна с изчистен и лек костюм от MUSINSA STANDARD. Синият му цвят беше символ на младежката сила и прогресиращ дух на Изтока.

Ирландия - LAURA WEBBER

Ирландската дизайнерка Лаура Вебер имаше за задача да изработи облекло, с което ирландските атлети не просто да изпъкнат, а и да го почувстват близко до сърцата си.

Нидерландия - DENHAM THE JEANMAKER

Колекцията на нидерландския бранд насочва към детайла, към нещото, което е отличително за пътя на всеки атлет.

Филипините - FRANCIS LIBIRAN

Централната част в тоалета на филипинците беше шареният ръкав, който дори може и да се сваля. Той е бродиран с мотиви, които са символ на смелостта.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Казват, че душите живеят в очите на хората. Дори животните го усещали и гледали човека в очите.  

Людмила Филипова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама