Кендъл Дженър отново рекламира Calvin Klein (СНИМКИ)


Кендъл Дженър отново рекламира Calvin Klein (СНИМКИ)
Снимка: Calvin Klein

Американският модел Кендъл Дженър застава отново пред обектива на Calvin Klein за есенната кампания на марката за 2024 година. Режисирана и заснета от Мерт Алас, кампанията показва как Кендъл се наслаждава на един почивен ден, носейки Calvin Klein – включително и Calvin Klein Studio, новата линия за изискани облекла на марката.

Докато се разхожда по плажа тя залага на неочаквани комбинации, вдъхновени от градската среда: кожа с дантела, връхни дрехи и съчетанието на бельо с официален панталон.

"Почти десетилетие съм част от семейството на Calvin Klein и все още се вълнувам за всяка една кампания. Този път имах възможност да облека някои от най-емблематичните модели на марката, като slip роклята или пък дългото палто, така че успях да се докосна до онази класическа чувственост, характерна за бранда", коментира Дженър по повод участието си в кампанията на американската модна къща.

Колекция есен 2024 е проектирана, за да внесе стил във всеки един момент от ежедневието и включва сезонни цветове, преходни модели и нови интерпретации на минимализма. Умелото съчетание между официалното облекло и емблематичните slip рокли на марката възражда аурата на 90-те години. 

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Tайната на успеха - не бързайте.

Мария Кюри

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама