Камуфлажните панталони отново са на мода


Камуфлажните панталони отново са на мода
Снимка: iStock

Мъжките камуфлажни панталони се считат за много актуално и практично облекло. Те органично допълват различни визуални ансамбли и ви позволяват да изглеждате наистина привлекателно. Но за да получите желаната визия, трябва да я помислите предварително.

Характеристики на конкретният модел тактически панталони

Отличителна черта на модните тактически панталони е тяхната невероятна универсалност. Могат да се носят на разходка, на срещи с приятели, на спортни събития и така нататък. Освен това тези модели са перфектни за лов и риболов.

Цветовата гама е такава, че може да комбинира няколко нюанса едновременно. Затова един тактически панталон се вписва идеално в стила на различни събития. Комбинацията от зелени, бежови, кафяви тонове пък е много подходяща за пътувания в гората.

Моделите със син нюанс са подходящи за морски отдих. За стилен и елегантен ежедневен вид, най-добре е да изберете едноцветен модел.

Стилове камуфлажни панталони

Днес в дизайнерските колекции има доста стилни модели. Благодарение на това всеки мъж може да избере най-добрия вариант – може да заложите на тип военен панталон или на такъв, който е по-подходящ за неформална обстановка.

Камуфлажни панталони с джобове

Панталоните във военен стил често се допълват с джобове отстрани. Такива модели са популярни и изглеждат много модерни.

Като закопчалки могат да действат ципове или връзки. Първоначално такива модели са носени от предимно от американските военни. Но, с течение на времето те започнаха да стават популярни сред цивилните мъже.

Тези панталони могат да бъдат изработени в различни цветове, но най-често срещаният нюанс е каки.

При производството на камуфлажни панталони са използвани висококачествени материали. Освен това тъканта се обработва допълнително със специални средства. Това й придава голяма сила.

Освен това, панталоните в милитари стил надеждно предпазват от лошо време - силен сняг или ярка слънчева светлина. Това ги прави чудесни за пътуване, риболов, лов и всякакви други дейности. Уникалните характеристики на материалите правят камуфлажните панталони по-удобни и издръжливи от всички останали техни „събратя“.

Също така се отличават с доста джобове, което ви позволява да носите много неща, без да се нуждаете от чанта. От друга страна, камуфлажните панталони с маншети са идеални за риболов, спортни дейности, отдих на открито. Те осигуряват невероятен комфорт и надеждна защита при лошо време.

Днес широките камуфлажни панталони с ниска талия са много актуални. За мъже с по-голям корем обаче са по-подходящи са универсалните модели.

Дължината на тези панталони може да достига до крака – това са опциите, които се съчетават добре с всякакви модели обувки.

Камуфлажни панталони с ластик в долната част

Такива модели са много тачени от младежите. Изглеждат страхотно и подчертават хармоничната фигура.

Джогъри

Тези модели са идеални за мъже, които са фенове на спортен стил на облекло. Джогърите често се срещат и на модни ревюта. Всъщност, те могат да се нарекат модерни и универсални мъжки панталони.

Спортни камуфлажни панталони

Изработени са от специални водоотблъскващи материали с мембрана, която отстранява влагата отвън и спомага за поддържане на оптимални температурни условия.

Спортните панталони са със специална анатомична кройка, която осигурява отлична свобода на движение. Камуфлажният принт пък означава, че няма да се притеснявате за случайни петна.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Твърде много хора купуват неща с пари, които не притежават, за да впечатлят хора, които дори не познават.

Цицерони

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама