Баркодове от Александър Уанг за Пролет 2015


Баркодове от Александър Уанг за Пролет 2015
Снимка: Getty Images/Guliver

Александър Уанг за пореден път затвърди името си на градски авангардист, като показа на Седмицата на модата в Ню Йорк едно доста необичайно ревю, пише агенция Франс прес.

Сред моделите му фигурираше огромен баркод, служещ за колан на черно сако, перфорирана бяла кожа, послужила за минипола и безупречни кройки, които да зарадват традиционалистите.

Певицата Риана присъстваше на първия ред на дефилето и побърза да поздрави дизайнера зад сцената.

След като миналия сезон Уанг загърби Манхатън в полза на Бруклин, сега той отново се завърна там, като постави ревюто си в огромен склад на брега на река Хъдсън.

За сезона пролет-лято 2015 елегантната жена според Уанг трябва да изглежда доста неземно, с прилепнали миниполи, предимно в черно, оранжево или жълто. Платовете са заимствани от света на спорта, като мотивите често напомнят оплетката на връзките за обувки.


Но моделите на Уанг дефилираха също в елегантни прави панталони с висока талия, с къси връхни дрехи по тялото или с малки блузони от лъскава материя със заоблени рамена.

Баркодовете бяха вездесъщи, като се появяваха на яките на белите ризи или под формата на колани.

На фона на техно музика обувките също показват дързост, което веднага се хареса на Риана. Любимата й комбинация? Синьо и розово.

"Гордея се с теб, браво!", похвали Риана Уанг зад кулисите. Обувките ти са наистина гениални!" Както винаги той закри дефилето си и поздрави публиката на бегом, като триумфално завърши третия де на Седмицата на модата в Ню Йорк.

Източник: БТА

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Няма проблем човек да се пуска по течението, стига да може след това да се върне.

Миг Джагър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама