Аксесоарът, без който не може нито една съвременна жена


Аксесоарът, без който не може нито една съвременна жена
Снимка: iWoman

Ако трябва да бъдем честни, съвременните жени са като истински жонгльори, които владеят до съвършенство „мултитаскинга”. В крайна сметка, все по-често можете да видите дама, която избира зеленчуци в супермаркета, държейки детето си за ръка и говорейки по телефона. Което обяснява напълно любовта ни към нови джаджи! Коя съвременна жена би отказала hi tech аксесоар, който може да улесни живота ѝ многократно? Допълнителни бонус точки, ако има и готина визия (все пак, жени сме)!

С радост открихме, че перфектният технологичен аксесоар всъщност наистина съществува и днес ще ви запознаем с него – FreeBuds Lipstick от Huawei.

Със сигурност сте забелязали, че безжичните слушалки се предлагат във всякакви форми и размери, в голяма част от случаите доста безлични кутийки, но пък удобни заради размера си.

Най-новите слушалки на Huawei обаче изглеждат малко по-различно... добре де, много по-различно. FreeBuds Lipstick използва различен подход, преосмисляйки напълно визията на зареждащия калъф. И от просто функционален аспект го превръща в акцент, предназначен да излъчва стил и смела естетика. Наподобяващ гилза за червило, калъфът е изработен от полирана неръждаема стомана, комбинирана със златно за двойна доза шик. Кулминацията идва, когато отворите магнитното капаче, за да разкриете чифт великолепни червени безжични слушалки! Красивият кейс е с височина от 70 мм, ширина 27,4 мм и дълбочина от 27,4 мм., а заедно със слушалките тежи едва 93 грама - дори и в най-малката дамска чанта има място за тях!

Външният вид е много повече от опаковка в случая, защото техническите параметри направо ще ви смаят. Слушалките са ергономично изработени и с тегло от едва 4,1 г всяка. Основните им функции могат да бъдат управлявани с докосване, плъзване, двойно почукване или продължително докосване на двете стебла. Сред тях са спиране, пускане и “превъртане” на възпроизвеждането, както и включване и изключване на шумопотискането, както и силата на звука. Слушалките “усещат” дали са на ушите ви и прекъсват възпроизвеждането когато бъдат свалени. Когато ги сложите отново звукът автоматично се връща. За максимално удобство, те са съвместими с всички iOS и Android смартфони.

Ценно качество на FreeBuds Lipstick е активното шумопотискане (ANC), което до скоро бе привилегия на скъпите аудиофилски слушалки. ANC работи с помощта на чувствителни микрофони, които регистрират околния шум. Насочени говорители създават огледален “антизвук” и така звуковите вълни се погасяват взаимно. Крайният резултат е, че с тези слушалки слушате само това, което искате. Всъщност, това са първите слушалки с технологията Adaptive Ear Matching (AEM) при open-fit дизайн. Благодарение на Open-fit системата за шумопотискане, Freebuds Lipstick успява да разпознае интелигентно формата на ухото на потребителя и уникалния му стил на носене. След което прилага персонализиран ефект на шумопотискане за постигане на максимално добър звук.

Качеството на звука също е отлично - големият 14,3 мм LCP динамичен драйвър във всяка слушалка е това, което помага на HUAWEI FreeBuds Lipstick да постигне изключително качество на звука с честотен диапазон до 40 kHz.

С пълен заряд на слушалките можете да слушате 4 часа музика с изключено шумопотискане или 2,5 часа с включено. Заедно с батерията на кутията автономността може да достигне съответно до 22 и 14 часа. Кутията служи и за зарядно на слушалките и се зарежда през нейния USB Type-C вход. Слушалките пък се зареждат когато бъдат поставени в гнездата им. Батерията на кутията им е 410 mAh - зараждат се на 100% за 30 мин, а тя самата - за час.

FreeBuds Lipstick се свързват чрез Bluetooth, като могат да имат връзка с две устройства едновременно. За да получите достъп до абсолютно всички функционалности, които предлагат слушалките, е нужно мобилното приложение Huawei AI Life.

Гарантираме ви, че високотехнологичният аксесоар, в комбинация с шикозния дизайн, биха зарадвали всяка майка, сестра или приятелка за предстоящите празници! Това малко hi tech бижу е много по-ценно от всяко златно или сребърно украшение, защото улеснява живота, а и може да се ползва буквално навсякъде - във фитнеса, в офиса или на пазар. С FreeBuds Lipstick получавате продукт, който съчетава в едно красив и практичен моден аксесоар с висококачествени "хай тех" безжични слушалки, при пълна хармония между естетика и функционалност.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Не се бойче, че ще ви стъпчат - стъпканата трева се превръща в пътека.

Блага Димитрова

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички