7 есенни тенденции при полите, които ще видите навсякъде (СНИМКИ)


7 есенни тенденции при полите, които ще видите навсякъде (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Тъй като температурите и листата започват да падат, има смисъл да опитате нещо ново. Вглеждането в топ тенденциите за сезона е чудесен начин да почерпите вдъхновение, а когато става дума за поли, има много новости.

90-те се завърнаха. Това е като гръндж, глем и малко бунт, събрани на едно място. Това е доказателство, че най-добрите тенденции никога не казват сбогом – те просто чакат перфектния момент, за да дойдат отново. Красотата на полите е, че можете да ги съчетаете с всичко - от шикозни блузи до големи плетива, до ботуши и други.

Поли с A-силует

Полите с А-силует са вталени на талията и постепенно се разширяват към подгъва, придавайки А-силует, откъдето идва и името. Те стоят страхотно на всяка форма на тялото. Можете също да ги носите с всичко – от ниски обувки до токчета и ботуши.

Плисирани миди поли

Съчетайте плисираните миди поли с шикозна блуза, втален блейзър и обувки на ток за изискан офис външен вид или пуловер, сако от туид и ботуши за перфектната есенна визия. И, разбира се, можете да го запазите просто с тениска, дънково яке и маратонки за повече небрежност. Нюансите на този сезон - наситено синьо, оранжево, класически карета и омбре - придават онзи богат, есенен чар за лека елегантност.

Дантелени прилепнали поли

Дантелените прилепнали поли отново са в светлината на прожекторите - особено версиите с дължина миди. Те съчетават женската чувственост, но стилът, с който ги виждаме, ги прави небрежни и не прекалено сексуални. Не се страхувайте да бъдете малко креативни, като обличате дантелени поли. Тази пола се съчетава добре с големи тениски или пуловери за женствен и готин външен вид.

Макси пола тип молив

Обгръщащите извивките поли тип молив са категоричен избор тази есен. Дръжте ги с максимална дължина и ще яхнете вълната на духа на времето. Тя придава вида и финеса на тази класическа пола тип молив, но също така покрива краката ви, когато е студено и се поддава добре на носене на ботуши.

Дънкови поли

Денимът винаги се завръща всяка есен и тази година не е по-различна. Този сезон виждаме дънкови поли от всякакви разновидности – от дълги до къси, както и с блузи, тениски и още повече деним. Тези поли бяха хит в края на 90-те и началото на миналия век и ако не сте забелязали, модата е циклична. Тенденциите се връщат на всеки около 20 години.

Кожени прилепнали поли

Заедно с любимия деним от вечни платове, кожата е на мода за есента на 2024 г. При полите я виждаме във форми на молив и като обвивка. Кожата е шик и се завръща година след година през този сезон.

Мини поли

Ако не сте забелязали, 90-те години все още са в разгара си и завръщането на мини полите е доказателство за това. Това е равни части гръндж и женственост, което го прави идеалното допълнение за тези, които искат да направят изявление. Носете ги с голи крака през по-топлите дни и с чорапогащник, когато стане по-хладно. Помислете за слоеве, плетива и фланели или големи блейзъри, допълнени с ботуши над коляното.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама