5 тенденции при чантите, които превземат есента


5 тенденции при чантите, които превземат есента
Снимка: iStock

Търсите лесен начин да актуализирате гардероба си за новия сезон? Нова дамска чанта е най-лесният начин да го направите – една проста промяна може незабавно да освежи стари дънки или ежедневно яке. Да не говорим, че никой друг моден артикул не запазва стойността си така, както чантата, така че това е добра категория, в която да инвестирате. Ето най-добрите тенденции при чантите за есента на 2024 г.

Хобо

Стилът хобо е по-горещ от всякога този сезон. Огромните чанти за скитници са в тенденция с възраждането на бохемския стил, осигурявайки достатъчно място за ежедневните неща от първа необходимост. Те се съчетават прекрасно с винтидж деним, усъвършенствайки една спокойна, но шикозна естетика.

Чанта Тоут

Търсите ли чанта с вечен стил? И докато можете да използвате чантата тип тоут сезон след сезон, този стил е особено модерен в момента. Стилизирайте своята чанта с уютен кашмирен пуловер, панталон тип цигара и втален блейзър за модерен и елегантен външен вид при пътуване.

Вижте още: Хитрост или лудост: Чантите вече не са аксесоари, а инвестиции (СНИМКИ)

Мини чанта

Кой казва, че добрите неща не идват в малки опаковки? Мини чантата е идеалният начин да добавите интерес към вашето облекло – мислете за нея като за бонбон за ръка! Независимо дали става дума за несесер с горна дръжка или гривна, можете да я носите за всеки повод.

Шоколадово кафяво

Шоколадовото кафяво се завръща тази есен и продължава да изглежда луксозно и скъпо. По-топъл неутрален от сивото или черното, този конкретен нюанс на кафявото е идеален за по-хладните сезони.

Не сте сигурни кой материал да изберете? Не можете да сбъркате с велур. Независимо дали обличате обикновена комбинация от дънки и тениска или кафяв ансамбъл в тон, кафявата велурена чанта в момента минава през модната сцена. Богатият, топъл оттенък на кафявия велур добавя земна нотка към всяко облекло, което го прави универсален елемент за всеки повод.

Вижте още: Fendi Baguette: Една от най-емблематичните чанти в света (СНИМКИ)

Бордо

Бордото е задължителен цвят за есента. Този ​​мрачен, но надежден цвят прави скок от дръзкото червено, което застъпи миналия сезон, и закотвя както небрежния, така и по-официалния външен вид. Излъчва изискана елегантност, а чантите в този цвят издигат всяка визия с нотка изтънченост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Мода


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама