5 модни тенденции за лято 2024, които да носите точно сега (СНИМКИ)


5 модни тенденции за лято 2024, които да носите точно сега (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Основно модно правило е, че ако видите нещо на подиума или в социалните мрежи три или повече пъти, това е тенденция. Или поне микро тенденция, която е готова да се превърне в пълноценен момент през следващите седмици и месеци.

И макар да имаме любими модни елементи от 2023 градина, които с радост ще носим тази година, има много нови тенденции, които жадуваме да включим в гардеробите си! Ето кои са големите летни тенденции, за които трябва да знаете.

1. Възхитителни принтове

Ядливите щампи се очертават като истински хит за лято 2024. По всичко личи, че това ще е в „менюто“ и не говорим само за случайните рокли и поли, украсени с горски плодове и лимони — тук говорим за много омари, сардини и стриди. Италианската храна и по-специално морските дарове ще предизвика фурор върху тениски, поли, рокли, каквото и да е.

Вижте още: 4 тенденции при чантите, които ще са хит през лято 2024

2. Жилетки

Жилетките достигнаха пика на популярност за всички времена, особено когато говорим за естествени материи като памук и лен. Корпоративният силует със закопчаване, разголване на раменете не е нещо, което не сме виждали преди: през 80-те, 90-те и 00-те, които дадоха началото на многобройни интерпретации под формата на по-традиционна основа за смокинг. През последните няколко години една опростена версия си проправи път обратно в нашите гардероби - страничен продукт на тенденцията Quiet Luxury.

3. Маслено жълто

Търсенията на „маслено жълто“ са се увеличили с 98 процента през месец май, което ни подсказва, че това е само началото за нежния нюанс. Все още не сме го видели да се разпространи отвъд вдъхновените от Анди Андерсън в „Как да разкараме гаджето за 10 дни“ жълти рокли, които озаряват нашите социални емисии.

В зависимост от вашите подтонове и цвят на кожата, слънчевият нюанс може да бъде труден за комбиниране, така че не се чувствайте принудени. Аксесоари, като чанти, обеци, шалове или обувки, осигуряват лесен начин да се „подпрете“ на тенденцията, без да се ангажирате напълно.

Вижте още: Всички в Ню Йорк носят точно тези обувки сега (СНИМКИ)

4. Tenniscore

Благодарение на визиите на Зендая от престурнето на Challengers (включително най-невероятните високи токчета с топка за тенис на Loewe, които някога сме виждали), тенденцията за тенис стилистика се завръща и е по-добра от всякога.

Атлетичната естетика обхваща всички изискани, спретнати и уравновесени елементи. Това е микс между „ old money” и кънтри клуб, събрани в едно - плисирани тенис поли, ризи с яка, плетени тъкани и приглушени, пастелни цветове. Гейм, сет, мач!

5. Силуети без презрамки

Време е да кажем сбогом на презрамките и ръкавите това лято, защото силуетите без презрамки са всичко, за което ще се говори. Chanel, Miu Miu и Fendi показаха своите възприятия за голи рамене по време на дефилетата за SS24, а блузите и роклите без презрамки вече са навсякъде, където погледна.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Аз гледам на тялото си повече като на инструмент, отколкото като на орнамент.

Аланис Морисет

Най-четени | Най-нови


  • Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 6 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Умереност Тази карта ви приветства да намерите баланс и умереност във всички области на живота. Вдъхновява ви да подхождате към нещата в живота си с цяло сърце, намерение и ангажираност. Започнете да се...

  • Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 6 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за тази събота, 6 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ново приятелство, което ще остане за цял живот. Телец Някой ще ви признае чувствата си. Вижте още: Най-важният урок за всяка зодия за ЮЛИ 2024 Близнаци Магията на позитивните мисли прави чудеса....

  • Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024...
    Късметче за всяка зодия за 8 юли 2024

    Вижте какво е късметчето ви за този понеделник, 8 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен На работа ще се случват чудеса, може би в парички, а може би в... Телец Обаждане, което ще промени някои неща в живота ви - към положителна насока. Вижте още: Какво трябва да чуе всяка зодия преди края...

  • Таро карта за всяка зодия за 8 юли 2024...
    Таро карта за всяка зодия за 8 юли 2024

    Научете вашата Таро карта за този понеделник, 8 юли 2024, според зодията.  Овен Карта Таро: Три чаши Красиво нещо е да имате подкрепата на общността. Това е страхотен момент да инвестирате в приятелствата си и да не се страхувате да сте първите, които ще протегнат ръка, да бъдете уязвими или...

  • Хороскоп за днес, 6 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 6 юли 2024

    Научете какво ви очаква тази събота, 6 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, Марс влияе върху вашата комуникационна сфера, насърчавайки динамични разговори и дебати. Денят е отличен за преговори или изразяване на вашите идеи. Имайте предвид склонността да бъдете прекалено агресивни;...

  • Хороскоп за днес, 8 юли 2024...
    Хороскоп за днес, 8 юли 2024

    Научете какво ви очаква този понеделник, 8 юли 2024, според зодията.  Овен Днес, Овни, космосът ви насърчава да поемете водеща роля в професионалния си живот. Положителното изравняване на Венера с Марс засилва вашата креативност и лидерски умения. Това е отлично време за стартиране на нови...

виж всички виж всички
Реклама